Vrchom plnena pracka

viete mi poradit pracku vrchom plnenu? lebo spredu plnena sa nam nezmesti. a mam pocit že z tych je velmi maly vyber. ja uvažujem o elektroluxe a AEG...no ale neviem najradsej by som chcela Smasung alebo Bosch no ale smola
Odpovedať
my mame elektrolux, už síce nejaky ten rok ale možem odporučiť, žiadny problém.Tiež som mala vždy predstavu o pračke že to musí byť jedine z predu plnená ( moji rodičia vždy len taku mali a maju-v dome) a tak som tieto nejako "podcenovala".Ale tiež kvoli miestu v paneláku mam zhora plnenu...a tato elektrolux perie dobre .
Odpovedať
@katarinamichal vies mi oporucat aj konkretny model? lebo je ich X a citala som aj par recenzii že hucia a skacu ...tak sa obavam
Odpovedať
Ja mám funkčnú plesnivú myslím gumu nad bubnom na dvore,v tej istej kúpeľni som mala už asi tretiu a žiadna mi to nerobila,oprala som s octom paráda zmizlo a po krátkom čase zase,potom nastriekala originál savo zmizlo a pleseň zase tak ako píšem šup a je na dvore bola aeg- electrolux z vrchu plnená,už sme to aj tu preberali ak môžte dajte niekto link,niektoré dievčatá písali,že to robia gely?Ten som používala ,a čo je vlastne príčina?!Ešte daj fin.strop?otáčky?
Odpovedať
tak otacky 1200 a okolo 350 ecok?
Odpovedať
@misana84 Tá moja sa už nevyrába, je to ETW 1010, ale mne služi dobre, neskáče ani moc nehučí, ok pri žmýkaní je hlučnejšia, ale závratný hluk to nieje.
Odpovedať
ja som mala od elektroluxu EWT 1015, vobec som ju nesetrila ani som sa nijak extra nestarala, po 4 rokoch odisila spirala, dali sme ju opravit a isla ako nova. ked sme sa stahovali nechali sme ju v povodnom byte. teraz za nou placem, mam novu ale z boku plnenu, mam trochu problemy s chrbtom a ked vyberam a davam pradlo tak sa zohynam a citim sa ako invadil :-D nehucala, super prala, neplesnelo mi nic, no proste super bola :-)
Odpovedať
Ja uz mam tretiu zvrchu plnenu. Predosle boli myslim Ardo, ci Elektrolux, ale to je jedno, tie modely sa uz asi nerobia.Bola som spokojna. Teraz mam Whirpoolku a uz ledva cakam, ked dosluzi! Po technickej stranke je OK,ale nadobka na prasky je neustale zanesena, neda sa vycistit, stoji v nej voda. Takze jedna rada.Daj pozor pri kupe a vyberaj pracku, kde sa da nadobka jednoducho odobrat, rozobrat a vycistit.
Odpovedať
@misana84 my sme mali 15 rokov pračku plnenú z boku, ale keďže sme na byte prerábali jadro pôvodna pračka sa nám nevmestila, tak sme kúpili najmenšiu na trhu a tá je plnená zvrchu a túto druhú by som už ani zadarmo nechcela, dôvod je, že pračky plnené zvrchu majú pri vstupe do bubna gumu, na ktorej sa po dopratí drží voda a keďže nie vždy, keď sa dopralo som tu vodu poutierala časom sa mi na tej gume vytvoril taký čierny nános, ktorý ničím nejde dolu, skúšala som to vyčistiť všetkým možným, jednoducho to dolu nejde, ja osobne keď budem kupovať novú pračku určite si vyberiem plnenú z boku, tam tá voda na tej gume postekala sama...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?