Vizualizacie kupelne

Dakujem za vsetky nazory- sme v stadiu vyberania obkladov
Odpovedať
Preplnene. Na wc mozes tancovat pri pracke sa neotocis. Zbytocne zmurvany roh pri vani
Odpovedať
Profilova fotka
Sprch.kut by som rozsirila o priestor kde mas teraz pracku. Tu ideálne dať ak bude technická miestnosť do nej a určite rataj s priestorom na susicku. Možno si myslíš že ju nebudes mat a potrebovat, ver mi, budes. ;). Ak nemáš inú možnosť iba kupelnu na práčku, možno by som ju postavila do rohu medzi okno a umývadlo. Tie pásiky by som dala max na jednu stenu, možno iba tu za wc. Inak je toho zbytocne vela.
Odpovedať
tak ako napisali predo mnou. chce to trosku odlahcit priestor. co sa tyka obkladu moze byt, jemny, neutralny. daj vsak pozor co sa tyka farieb. na niektorych miestach mas dole svetlu hore tmavu - to ti bude opticky "padat" na hlavu. ja by som asi dala vsade svetlu mozno az na jednu stenu. napriklad tmavu len tam kde je vana a do zvysku uz len svetle. ten murik medzi vanou a prackou by som tiez zrusila.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som dala tu pracku preč a vaňu rovnu volnestojacu a prepojenú s walk in sprchacom, v ňom by bola hlavica na stene ako okno a iba jedno pevne sklo tam kde su dvierka. Keď vystúpiš von z vane si rovno v sprchaci a ten Walk in je super, žiadne otváranie, pánty. Ak to vieš dat tak, ze pohodlne vyjdeš okolo vane..
Odpovedať
Mne sa tiez tieto rohove vane pacia ale ked pojdes do obchodu tak si to dobre premeraj. Moj architkt mi to neodporucal lebo to zaberie vela miesta a v konecnom dosledku je mensia co sa objemu tyka. Chyba mi tam viac ulozneho priestoru. Ale to je zase len moja predstava. Mam plne policky kozmetickych potrieb od fenu, make-up, kremy, manzelove veci na holenie, ...takze ten suflik pod umyvadlom by mi asi nestacil. Mozno by som tu policku kde je dvojumyvadlo predlzila a spravila tam kozmeticky stolik a predlzila tam aj zrkadlo az po koniec. Bude to posibit vazsie.
Odpovedať
Hmmm...troska divne..pracka schovana a zachod😷 v strede sam stojaci😂. Za mna strasne vela pasikov...mna by to hrozne rusilo az nakoniec rozladilo. Inac samotny obklad je krasny.
Odpovedať
pracku by som do kupelne nedaval urcite, ale ak nie je ina moznost tak samozrejme ze ano. Pri wc je velmi vela miesta. Osobne by som asi riesil este aj bidet. Co sa tyka obkladu je toho na mna moc. Skor by som isiel do par pasikov mozno na jednej stene a potom zbytok kupelne jednofarebny
Odpovedať
@bambula626 Ahoj, co je prosim ta ten walk in? Dakujem za nazor :)
Odpovedať
@petra7825 Dakujem, nejak tak to planujem, jeden suflik ani mne veru stacit nebude :)
Odpovedať
@lukas2s Dakujem, a dakujem aj ostatnym, ktory pracku okomentovali, rozhodli sme sa dat ju do technickej miestnosti a namiesto nej asi dame bud tam v strede policky murovane alebo nejaku skrinku alebo to murovat nebudeme vobec. Nad pasikmi este vahame, aj mne sa to zda moc, ale neviem kde ubrat
Odpovedať
Profilova fotka
Prilis vela pasikov, max 1 rad, nie dva. Hneda mad wckom nad dekorom urcite nie, pracku veru do technickej miestnost. Chces tam mat obidve primurovky aj ked tam pracka nebude? Zvaz to, lebo hlbka bude cca 90 alebo 100 cm a na udrzbu neprakticke a k nicomu sa poriadne nedostanes. Dvere sa otvaraju von? Trochu mi tam vadi to wcko takto "otvorene" si predstav, mas kramy a vbehbe ti dieta dnu... Ale ak uz mate odpad a vsetko prichystane neviem ako inak by som to riesila.
Odpovedať
A ak chcete ušetriť a aby to pôsobilo čistejšie dajte obkladačky iba tam kde treba a nie až po strop teda okrem sprchy. Aspoň mne sa to tak páči. Vyzerá to luxusnejšie ak steny namalujete nejakým tmavšim odtieňom hnedej a doladiť bielymi a striebornymi doplnkami.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@aksuel pevne sklo bez pántov a otvárania....napríklad toto : http://olsen-spa.cz/sk/sprchove-kuty/...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
strechaci, ktory variant vybrať? (je to svokrovi, tak moc moderne nechcel..). dakujem za nazory.
Odpovedať
Mne osobne sa najviac páči 2 návrh
Odpovedať
@pssclient druhý, vyzerá to dobre, nie je to rušivé, čo je fajn :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?