Velky format obkladu

Prosim o radu, skusenosti a nazory... velmi sa nam paci obklad a dlazba Rako Random 60x60, dlazba hneda a obklad bleda, prirodna, kupelnu mame rozmer 2,6 x 2,3 m Zamyslam sa nad tym, ci je taky velky format vhodny do mensej kupelni, ako to ukaze... dlazba aj obklad by vychadzal 4 ks x 4ks priblizne Niekde som sa docitala,ze prave väcsi format je lepsi, ale manzel vaha.
Odpovedať
Profilova fotka
@monik_v velky formaty opticky zmensuje priestor..okrem toho je narocnejsi na obladanie..teda na zrucnost obkladaca... podla mna je to vela na ten priestor..ale je to vec nazoru.. :-)
Odpovedať
Vybrali ste nadčasový, teda prírodný odtieň a to je oveľa dôležitejšie ako rozmer aj keď platí všetko čo napísal richard. Trend súčasnosti je väčší rozmer. Ja by som možno otočil farby podlaha bledá a steny podľa toho, kde čo je vaňa sprchový kút, umývadlá... kombinácia bledá tmavá, ale na to sú architekti, štúdiá a samozrejme dajte tak ako sa hlavne vám páči.
Odpovedať
Na nete som sa docitala, ze blede ,pripadne leskle obklady zvacsuju priestor a vraj cim menej spar, tym posobi stena vacsie...
Odpovedať
@monik_v bol som v dome kde bola dlazba o rozmeroch 1,4x2,5m. Vyzeralo to super.
Odpovedať
Profilova fotka
My mame malicku kupelku, dlazbu ten isty format 60 x 60, velmi sa majstrom do toho nechcelo, odhovarali nas, ze v malom priestore to neukaze, ale spravili to krasne a vyzera podla mna vyborne. Krasne to opticky zvacsuje priestor
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?