Veľká kúpeľňa

Dobry den, planovali sme mat vacsiu kupelnu, avsak nakoniec je v planom obrovska :-) mna to samozrejme tesi-velka rohova vana, sprchovy,wc+ dvojite umyvadlo su fajn...ale co tam este dat? alebo ako to vymysliet,aby v strede neostal taky velky plac,aby to neposobilo prazdno a nevyuzito? mate niekto takato problem? alebo videli ste niekde napad,ako to vkusne zariadit? ;-)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Daj do stredu volne stojacu vanu... Aky je rozmer kupelne?
Odpovedať
@madein1974 3,8x3,6m ...vlne stojace vane sa nam praveze nepacia a aj tak chceme nejaku vacsiu rohovu
Odpovedať
Profilova fotka
@eminka7 veľká? Mne vychádza 430x420cm.
Odpovedať
@thorin tak som zvyknuta na 1,5x2,5 :-D takze tuto vnimam ako letisko...a ako ju idete mat vy?
Odpovedať
@eminka7 wc, bidet, nejake skrinky v katalogoch obkladov su prave tie kupelne take velke tam sa skus inspirovat furt lepsie ako maly kumbalok ;-)
Odpovedať
@eminka7 velka kupelna vela upratovania a vykuravania. rohovu vanu to nie radsej klasicku rovnu ale velku....2x1m co sa daju v pohode kupit a lepsie povedane zavolat si na to architekta nech to srpavi ako fakt pekny kusok vashodomu. tam ukazu rozne doplnky aj vzory. akje taka velka tak wc a bidet vyhodit radsej do samostatnej meistonsit aj ked zoberiete z tej obrovskej kupelne
Odpovedať
Profilova fotka
@eminka7 tak to neni vobec obrovska kupelna... Tak akurat v dome...
Odpovedať
Profilova fotka
@eminka7 My mame pri spalni 3x4.2 a pride mi to tak akurat... Vanu sme zrusili lebo je v detskej kupelni (ta ma cca 3x3). Mame tam dvojumyvadlo, oproti nemu wc a bidet, na dalsej stene je okno a oproti velky sprchac 1800x1000. Povodne som tam chcel daku stolicku no zavadzala by... Dake foto mam v albume...
Odpovedať
daj si bidet
Odpovedať
@atlaska Ja by som si dala 2in1 :-)
Odpovedať
Ja by som nikdy nechcela rohovú vanu.Zaberá miesto,zle sa umývajú obkladačky okolo a samozrejme samotná vana, vela vody,bŕŕ. My sme osadili krásnu Kaldewei, sa teším....A pravda pravdúca,čím väčšia kupelka tym viac upratovania.... Veci maju slúžiť nám a nie my veciam....Všetko s mierou...
Odpovedať
@marta2610 ved ja mam 2v1,len ona chce este nieco do velkej kupelne pridat, ja by som vyhodila rohovu vanu nikdy viac jedna stacila, dlho sa napusta, zere vela teplej vody, otrasne sa cisti. Dvojumyvadlo detto, dvaja maju nizky tlak vody, kradnu si teplu vodu, zbytocna dalsia udrzba dalsieho umyvadla, cena za dalsiu bateriu....... Podla podorysu by som rades z velkej kupelne ubrala a niekde pridala. Velka kupelna zere aj vela tepla.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ja som si robila velku kupelnu, aby sa mi do nej zmestila infrasauna - super vec na imunitu, klbove ochorenia, kozu, detoxikaciu a pod - len pozor na spravne ziarice, musia mat aj tie najkratsie vlnove dlzky :-)
Odpovedať
@atlaska Ja reku ušetrí miesto,lebo no neviem my na Dov.sme mali vždy 2in1 a veľká spokojnosť,ked rozmýšľam a majú aj wc aj bidet to akože chodia z jednej misy do druhej :-D a rohová vaňa,presne aj my ju máme a vôbec,ale vôbec som neni s ňou spokojná.Mne naopak by sa veľmi páčila veľká kúpeľňa aj s veľkým oknom do ktorého by svietilo slniečko.
Odpovedať
Profilova fotka
mať taký honosný priestor, tak si tam dám infrasaunu (samozrejme nie do stredu). Ale aj tak by som ju nechcela takú veľkú, radšej by som ju rozdelila na dve miestnosti, aj keby tá druhá polovička bola len kumbál na čistiace prostriedky.
Odpovedať
no len ked mame iba tuto jednu v dome,uz inu kupelnu nemame, takze preto sme chceli vacsiu :-D hm a vela umyvania...tak ono celkovo vyriadit cely dm bude fuska ci uz bude kupelka o kusok vacsia alebo mensia...zase kuchynu mame dost malu si myslim,tak tam sa posetrim :-p
Odpovedať
@marta2610 no ved jasne ved bidet je bidet, wecko je wecko, davaju sa vedla seba. radsej dve male ,ako jednu velku kupelnu.
Odpovedať
@atlaska tak ja nevidim dovod,naco dve male,ako jednu velku...na poschodi mame len 3 izby+kupelka a dole nam staci wc...tie dve male mi pridu zbytocne potom nie? :-)
Odpovedať
lebo ak staviam dom,tak pre svoje pohodlie a tak trocha luxus a deti nebudu mat stale 4 roky, takemu 13r nieje prijemne promenadovat sa naholo pred rodicom a uz vobec nie ked ma 20. Napriek tomu,ze od mala je v styku s nahotou. A aj rodic starne, a nieje mu prijemne mat jednu kupelnu s dospelym dietatom. @eminka7
Odpovedať
@atlaska tak to je pravda...ale to by sme ich museli mat dve a mini...a ja chcem konecne cosi vacsie,nie ako mame teraz...taky mini priestor na prezitie...ale dobry postreh :-)
Odpovedať
Podobne rozmery ma nasa kupelna a vobec nie je ani velka a ani neposobi prazdno. Zatatial co boli znami aj neznami kuknut tak resume- konecne normalna kupelna nie mini. Cim viac preplacane tym viac upratujes. A rohova vana? Mojho manzela som nepresvedcila ziadnym argumentom- povedal nie lebo to maju skoro vsetci a on to tak mat nebude a som rada, ze ma ukecal. Zmestime sa do nej obaja, je velka, velky sprchac to tiez jeho sen - popravde kupelnu mame tak velku ako spalnu :-D
Odpovedať
@eminka7 ak mas v tej kupelni wc, tak by som to zrusila a dala wc s bidetom osobitnu miestnost. A kludne nehat i v kupelke este 1 wc s bidetovou sprškou. Je dobre ak je v dome i jedno uplne samostatne wc co neni v kupelke. A takto si cast priestoru odsekneš pre osobitne wc. Ale mozno uz osobitne wc mate.
Odpovedať
No a kde vlastne budeš mať práčku?Dám práčku,sušičku,či?
Odpovedať
@neyaa ano,osobitne wc je na prizemi, preto jedna vacsia kupelna hore so vsetkym...dole to nie je kde vpratat @marta2610 mame pracovnu dole v pivniciach
Odpovedať
podla mna su tie rozmery uplne v pohode aspon sa tam bude dat dobre pohybovat trochu som sa nudila tak som presne na tvoje rozmery skusila hodit to co chces mat v kupelni do programu a vzniklo toto ... a ked mas male deti alebo budes mat tak potom aspon mate s manzelom miesto na ich nahananie pri kupani a umyvani :-)
Odpovedať
@cusmonik no na plane to vyzera trochu inak,lebo pri dverach je este taky vykroj...ale tak ja som tiez toho nazoru,ze konecne sa tam bude dat hybat dvom ludom a nie sa obtierat o niekoho dalsieho...to len starki su nespokojni,ze co tam chceme dat,ked taka velka...tak ma to nejak vykolajilo,ze ci to nie je prehnane....a aj rozmiestnenie bude musiet byt ine,lebo po celej jednej stene je sikmina-je to v podkrovi....
Odpovedať
nevadi ale tak aspon rozmerovo to nebudete mat uz stiesnene a fakt sa to pri detoch podla mna hodi ... ked si to nejak dobre rozmiestnite tak vam tam uz urcite nic ine nebude treba radsej mat priestor na chodenie lebo teraz aj bezbarierove mozete vsetko riesit a tam uz malo ktora kupelna vyhovuje rozmermi :-)
Odpovedať
@cusmonik to je super program na taketo vizualizacie
Odpovedať
@eminka7 no hej ked uz studujem stavbarinu tak musime ovladat aj vizualizacie popritom :-)
Odpovedať
@cusmonik zle zle zle az moc zle. nahadzane vsetko bez rozmyslu. pises ze studujes stavarinu a tak si asi koncis prvy semester....este napis aky odbor a kde...mala rada staci si otvorit neufert nef a precitat pripomina to spolocne kupelky na intrakoch kde boli tiez take koje. urob este jedny dvere a wc oddel do samostatne miestnosti. takto poletis na wc cez celu kupelku.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?