Veľká a hlboká vaňa

Zariaďujeme kúpeľňu pre ŤZP dcéru, potrebujeme vaňu čo najväčších rozmerov, ale hlavne hlbšiu, ako sú štandardné rozmery. Bežne som našla najväčšie vane 80x180 cm, hĺbka iba do 50 cm. Alternatívou sú hydromasážne vane napr. od Chirany, ale tie sú dosť náročné na údržbu a dĺžkou sa nám nezmestia do novej kúpeľne. Najradšej by sme mali klasickú plechovú vaňu obdĺžnikového tvaru, s rozmermi cca 200 dĺžka x 100 šírka x 80 hĺbka. Ideálne obmurovanú, nie samostatne stojacu. Vyrábajú sa také vane? Objavila som aj ochladzovacie kade s akrylátovou vložkou, ktoré sa používajú v saunách, lenže tie dlhšie majú zas obrovské vnútorné objemy = spotrebu vody.
Odpovedať
skus Kaldawai, mozno hlbka nebude viac ako 50 ale maju aj vacsie rozmery ako standard 70 - 80 cm sirka https://www.kaldewei.cz/
Odpovedať
@priadka Moja ma 190x90 akrilatova obmurovana. Keď prídem domov, pošlem ti link.
Odpovedať
Profilova fotka
https://www.rasub.sk/polimat-ines-aky...
Odpovedať
@priadka ptacek concept 100 ma tiez rozmer 190x90. Nad nou uvazujeme my. Vysku si urobis aku potrebujes.
Odpovedať
@priadka pozri od Ravak.u.. My mame od nich Evolution, ale tu uz nevyrabaju.. Nerozumiem, preco chcete taku velku hlbku, ja sa v tej Evolution mozem aj utopit :-D a to som pomerne vysoka.. Podla mna vobec nie je smerodatny udaj o hlbke, lebo velmi vela zalezi od tvaru.. Ja som uplne uchvatena tvarom a pohodlnostou tej nasej vane, maju to ozaj premakane dokonale.. Pozeram ze toto je asi najvacsia, aku maju momentalne https://www.ravak.sk/sk/vana-xxl-ii Ale pozri aj ine od nich, tvarovo su podla mna top.. a urcite by som nesla do kovovej vane, tieto znackove akrylatove su neznicitelne, to sa neda ani porvnat s nejakym ksuntom z MM, co sa prehyba iba sa ho clovek dotkne.. Ravak ma tak hruby ten akrylat, ze mozes spokojne sediet na okraji, ani sa nehne..
Odpovedať
Profilova fotka
skúste pozrieť túto máme my Polysan QUEST obdĺžniková vaňa 180 x 100 cm. Hĺbka však nieje viac ako 50cm
Odpovedať
@zita19 @ruren @milosduris @nicearty @akvi @fearandlove Ďakujem vám všetkým za tipy na väčšie vane. Vyzerá to tak, že vane hlbšie ako cca 50 cm neexistujú :-| Chceli by sme vaňu hlbšiu kvôli dcérke, pretože jej hendikep jej nedovoľuje uvoľniť sa v polohe ležmo, ani keď má nasadený plávací golier. Samostatne nesedí a potrebuje hlbší stĺpec vody, aby mohla mať trup ponorený v zvislej polohe.
Odpovedať
@priadka a videli ste uz takuto "vanu"? https://sprchoveboxy.sk/e-shop/bezbar... Snad pomoze...
Odpovedať
@priadka a este raz to iste, alebo velmi podobne za polovicnu cenu... http://www.interion.sk/eshop/vane-kla... Vela stastia
Odpovedať
@jaro_v ďakujem za tip, super! Viem o týchto dvierkových vaniach, ale videla som predtým iba klasické dlhé a vysoké a tie musia mať tiež obrovskú spotrebu vody. Táto posledná sa mi páči.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
https://www.omnitub.co.uk/?utm_source...
Odpovedať
A ešte takzvané “japonské vane” : https://www.essentialbathing.co.uk/pr...
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?