Vase nazory na design kupelne?

Caute strechaci. Co poviete na tuto kupelnu? Nejak mi tam nieco chyba, len leviem co :D Dakujem za nazory.
Odpovedať
1
2
@smolkosk mne sa páči a ak rám zrkadla bude svetlo a na pravej strane bude pár poličiek na denne užívanú kozmetiku tak to bude dokonalé. Možno je predstava to mať v tej skrinke, ale nefunguje to :-(
Odpovedať
osobne mi tam nechyba nic, praveze tam je vela navyse :-D nemam rada, ked sa prekombinovava, najma v obkladoch. dlazba jeden dekor, jedna farba. obkladacky tam zase su dalsie 3 rozne druhy. aj ked farebne zladene, nepaci sa mi to, ako su tam nahadzane. to je fakt na mna moc. za mna je najlepsi navrh taky, kde je v jednoduchosti krasa. vyhodila by som ten "ciarovany" dekor, namiesto neho dala okolo wc to, co je pri zrkadle. sprchovy kut bud uplne bez dekoru, alebo tak, ako to mas vo vizualizacii.
Odpovedať
Mne osobne sa to páči😊
Odpovedať
Pekna. Mne tam nic nechyba.
Odpovedať
Tak predsa len su tie designerky na nieco dobre :D Dakujem Vam pekne
Odpovedať
Aj odo mna palec hore. Paradna...
Odpovedať
Profilova fotka
Vizu fajn, ale v reali pribudne niekde toaletak, kefa na wc, zubne kefky, zavesene uteraky,ususky, zupany... S tym sa ocividne velmi nepocitalo, chyba miesto na vesiaky...
Odpovedať
Jeej, krásna, príjemne rozloženie... Dekor každého vec, akurát, čo ten studený ton podlahy voči tej jemnej béžovej? Tieto teplotné kontrasty vnímame podvedome ako rušivé, samozrejme v roznej miere a nie vždy to vadí :)
Odpovedať
Profilova fotka
Paci sa mi to velmi. Je to malinke, ale za to krasne a funkcne a to je to, co by kupelna mala splnat.
Odpovedať
Menej je viac. Volil by som maximálne 2 druhy dlažby/obkladu. Máte až 4 plus 2 druhy dreva. Dvere budú vo finále 100% iný odtien ako skrinky.
Odpovedať
@smolkosk Krasna Kto ti to navrhol a kde mas kupeny tento obklad a kolko stoji.dik za radu lebo riesim aj ja kupelku a tato je krasne biea a cista .
Odpovedať
@pripad001 podľa mňa tam vôbec nie sú dva druhy dreva... kde to vidíš ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ten vzor do sprchy by som nedala. Sprcha sa zjednoti, bude to krajsie. Tu celu stenu ten druhy odtien obkladu tak isto nie (tam, kde je wecko.) na co kombinovať 2 druhy obkladu plus ina podlaha? Možno pre predajcu , je to zaujivame, vizualne nie. Na vizualizacii to vyzera makko a jemne, ale v reali to bude omno trdsie posobit (silnejsie budu posobit kontrasty.) Vizualne mi ta dlha skrinka pri umyvadle nesedi, rozbija divne priestor. A potrebujes nieco aj niekedy polozit. Dnes sa daju nakupit krasne drevene tacky, nadobky, ked ti vadi, ze to bude neusporiadane. Nieco tam treba prerobit na vonkajsie odkladanie, podla mna tu dlhu skrinku prec.
Odpovedať
@meamak Moja, to je vizualizácia. :-)
Odpovedať
Menej je viac znamená nielen pre obklady, ale aj praktickosť. Tá hromada odskokov, ník, múrikov, skriniek ... bude eldorádo pre prach a pohroma pre teba. Neviem v akom ste štádiu výstavby, no ak by si sem dala pôdorys a ešte nie je nič vymurované iste by sa dala kúpelka aj rozumnejšie rozložiť. WC proti dverám !?, síce dizajnové no na údržbu úplne nepraktické umývadlo ?! sprchový kút by sa dal namiesto murovanej urobiť jednoduchou elegantnou sklenenou zástenou za polovicu súčasnej ceny,!? to okrúhle zrkadlo ladí s čím? Ak už sprcha tak prečo nie podomietková. Tipujem, že v tej drevenej skrini oproti WC je kotol. Ak nie tak by som na tvojom mieste celú kúpelku poprehadzoval.
Odpovedať
Rozlozenie, usporiadanie kupelne v poho. Len dlazby a obklady zjednotit, najst v tom system, aby to neposobilo chaoticky, jedna dlazba, jeden opbklad, nekombinovat prilis vela odtienov ;-)
Odpovedať
@pripad001 práve preto... vidím že je tam jeden drevo dekor, sklo na platni s s umývadlom a obocho skrinkách zborku a vidím okrem dlažby, 3 dekory obkladu z jednej kolekcie. Preto sa pýtam či vidíš viac ako ja?
Odpovedať
ten stlpik pred dverami do sprchaca by som tam nedal...rozsiri sa sprchac aj sa presvetli kut. inak pekne.
Odpovedať
aj u stenu sprchaca by som nahradil sklenou stenou.
Odpovedať
@meamak Snažím poradiť, nie bezrozmyslu chváliť. Pozerám trochu ďalej, ako na obrázok vizualizácie a predpokladám, že ľudia čítajú s porozumením. "Dvere budú vo finále 100% iný odtien ako skrinky"... znamená, že vo finálnej realizácii garantujem, že skrinky nebude robiť ten istý stolár, ktorý bude dodávať aj dvere ! Preto sa v dekóre dreva 100% netrafia ! "Volil by som maximálne 2 druhy dlažby/obkladu. Máte až 4" ... znamená 1+3=4. Ja by som to celé nadizajnoval maximálne s dvoma odtienmi dlažba/obklad. 1+1=2. Ideálne jeden rozmer gres-u v maximálne dvoch odtienoch.
Odpovedať
Uff ... Keď toto robila dizajnérka ... Tak neviem neviem ... Ja tam vidím tri druhy obkladu, odlišnú dlažbu, drevo dekor, sklo, chrom, bielu a k hranatému tvaru kúpelne gulaté zrkadlo ... Toto nemohol robiť seriozny dizajner ktorí má na to školu ... A ten "výklenok" čI múrik okolo wc po sprcháč, to je tiež teda peklo ... Predstav si tú kúpelnu prosím v reále, napríklad, že tam bude ten držiak na wc papier, wc kefa, že hore na tom múriku budú časom kvantá blbostí, kde budú vysieť uteráki, kde bude vysieť uterák ked budeš vychádzať mokrá zo sprchy ... Následne to bude vyzerať, no naozaj nič moc ...
Odpovedať
@pripad001 dvere so skrinkami sa daju zladit tak ze vyrobca dveri pouzije presne to iste drevo do nich ako stolar na vyrobu skriniek, znamy to tak ma. firmu napisem do mailu nech tu nerobim reklamu
Odpovedať
@pssclient Zaiste, verím že to ide. V 99% prípadoch, ale všetok dizajn končí pri otázke koľko za to? Tú adresu teda poprosím aj ja, len tak zo zvedavosti. Koľko u nich stojí skrinka na mieru v dekóre dverí.
Odpovedať
@jankazb Ale jasne, ze pocitalo. Vedla WC su predsa dvoje dvierka. V jednych priestor na kefu a v druhych toaletny papier. Treba lepsie pozerat :) Navrh nie je 100% ready. Drziaky na uteraky su samozrejme vyriesene. Vedla umyvadla pri dverach uterak na utieranie ruk a pri vychode zo sprchoveho kuta v tej vyvysenine bude drziak na zupan pri vstupe do sprchy @pripad001 Veru dvere budu biele. Nie su to rozdielne farby dreva, ale kalne sklo vo farbe, ktore doplna skrinky. @petka456 Dakujem Petka. Sme len vo faze navrhu, robia nam to v Ziline v kupelnovom studiu. Nechcem robit reklamu, tak ked tak, napis sukromnu spravu. Ceny neviem. Vypracuju vizualizacie a potom budeme nacenovat. @fem Dakujem za nazor. Ona ta skrinka tam ma dost velky zmysel, pretoze v tej velkej skrini je pracka a susicka a v tej vysuvacej skrini bude kos na pradlo. Takze mame to taku pracovnu, kde bude avivaz, pracie prostriedky atd. @pripad001 V tej skrini je pracka a susicka. Ide o dolnu kupelku, ktora sluzi ako WC, pripadne obcasne sprchovanie. HLavnu kupelnu budeme riesit neskor. Takze nehrozia zubne kefky, len ak tak mydlo na umytie ruk. Kupelna sa uz urcite neda prehadzat inak, priecky su vymurovane, natiahnute v lepidle. Tie obklady co vidite tiez nie su uplne klasicke obklady a dost divoko to vyzera na vizualizacii. Ide o tzv textiliovu texturu dlazby, verime, ze to tam doda kontrast. Mame viac pozitivnych reakcii, takze snad to vypali dobre. Ale dakujem velmi pekne za nazor: PS> Ja som muzskeho rodu :D @pssclient Dakujem. Ten stlpik tam zial musi byt. Chceme jednokridlove dvere a tie su siroke 80cm, nechceli sme uz sirsie, aj kvoli tomu, aby sa dali cele otvorit a netrafili geberit :) @lubk0 O designerke nepochybujem. Uz ma za sebou kopec projektov :D Rozbehla nam v zarhanici restiku a zakaznici design zboznuju, takze ma volnu ruku u mna :D Ziadne blbosti ako kefa a podobne tam nebudu. Treba si lepsie pozriet vizualizacie pred napisanim takejto odpovede. Vedla vece su dvoje dvierka. V nich bude kefa a toaletny papier. Skrinky pod umyvadlom budu sluzit na uteraky a vedla polica bude sluzit na spinave pradlo a ostatny odkladaci priestor. Ide o spodnu kupelnu. @pssclient @pripad001 Materialy si vyberame take, ktore vieme aj zohnat. Tak napr ten nabytok je z materialu https://www.jafholz.sk/shop/Lamino-DT... Mam tam znameho, ktory tento material bude rezat na mieru pre stolara, ktory mi nabytok vyrobit. To len tak pre info, ze zase nehladam nerealne veci. Kalne sklo bude tiez riesene miestnou Zilinskou firmou :) Ale dakujem Vam vsetkym pekne. Skompletizujem tuto kupelnu, poslem final a sup ho do dalsej kupelne :D
Odpovedať
@pripad001 nepočítaš s variantom bielych dverí??? ja áno, lebo sa snažím vidieť viac ako za vizualizáciu. Osobne si myslím že si mal dobre pripomienky, ale tie dekory dreva si nedal...
Odpovedať
@smolkosk - k drevodekoru = super, a ten stolár ti bude robiť aj interiérové dvere ? Aby použil dekor rovnaký ? - to je pekné, že má za sebou veľa projektov a niektorý jej iný dizajn si pochvalujú ... Ale žiadny seriozny dizajner nemôže kombinovať toľko druhov povrchov, resp. dekorov na tak malom priestore ... Nech robila čokolvek, toto je pre mňa neobhájitelné ... - K uterákom, je super, že máš skrinku či poličku na tie čisté a na tie špinavé určené na pranie ... Moja otázka je, že keď pôjdeš mokrý zo sprchy, pôjdeš taký mokrý až k umývadlu aby si si vybral z tej zásuvky uterák ? Potom zamokríš celú podlahu :) A keď sa doutieraš, tak ten vlhký uterák dáš kam ? Hneď do koša na pranie ? Alebo ho mokrý dáš späť do šuflíka ? - Jedna vec je "predstava" a druhá vec je realita :) Ak na ten múrik nič dávať nebudeš, tak budeš minimálne z neho stierať prach ... Úplne zbytočne ... Ďalej bude tiež otázka, kto bude stále pre WC papier otvárať dvierka. Ja ti fandím, nech to je tak ako si si naplánoval, ale sám vidím, že si človek časom, keď už to nebude úplne nové, začne hladať "pohodlnejšie" spôsoby fungovania :)
Odpovedať
@lubk0 Ako hovorim, navrh este nie je skompletizovany. Dvere budu biele! V studiu tam dali uplne iny odtien momentalne, ale dvere vsade v dome budu biele. - Povodne nam chcela zrusit ten jeden obklad okolo geberitu (pasikavy). Nechceli sme ho vsak rusit, lebo sme ho videli v realite. Nam sa to paci, chceme ho nechat. Tolko na jej obhajbu. - Opat sa vraciame k tomu, ze nie je to komplet. Zatial tam nie su ziadne prvky ako drziaky toaletneho ci uterakov. To bude pri dokonceni, ale tak akoze je pocitane, ze na stene na pravo bude drziak toaletneho papiera, hned za dverami pri umyvadle dva male drziaky na uteraky na utretie ruk a na tom "skaredom" odskoku :) pri sprche bude vesiak na zupan ci uterak. Pripadne bude umiestneny. Taktiez sa v nachadze nachadza rebrikovy radiator, ktory je na stene, ktoru nie je zatial vidiet na ususenie mokreho uteraku, dokonca je aj elektricky vyhrievany, keby sa nahodou nekurilo. - Dvierka budu ako ulozny priestor, drziak na toaletny papier bude samozrejme na stene. Myslim, ze geberity maju vacsinou urobeny tento odskok. Zial, ten tam zostava. Je jedno, ci bude mensi, alebo vacsi, aj tak tam proste bude. Nie je mozne ho zrusit. To je proste geberit. Ked tak, dam tam drziak na noviny, ved co vies na tom WC robit :D Kazdy mame inu predstavu predsa a nie vsetko, co vyhovuje nam bude vyhovovat aj Tebe, ale islo mi skor o dekor, ako o funkncu stranku. Ta je premyslena a musi sa brat ohlad na celkovy dom, nielen na jeden pohlad ako tu niekto spominal, ze zubne kefky a taketo veci. Najskor clovek musi poznat celu kompoziciu a plan fungovania v dome aby dokazal objektivne hodnotit, ci je nieco funkcne. Ale za nazor samozrejme dakujem. Skoda, ze nemas ty verejne albumy, mozno by som sa rad inspiroval ak to mas lepsie.
Odpovedať
@lubk0 Akokoľvek to myslíš dobre, toto skrátka nevysvetlíš. :-) To je taký slovenský masochizmus.
Odpovedať
@smolkosk Ako píšem, chcel si názor, dávam názor :) Ja som si teraz prešiel zopár dizajnérov a proste keď som si pozeral ich návrhy, napríklad aj kúpelne, nikdy som sa až k takémuto "x farebnému" dielu nedostal ... To je celé ... Na jednej strane napíšeš, že dizajnérka tam ten pásikavý obklad nechcela a že celé to nechávate na nej, lebo je dobrá a na druhej strane povieš, že ten pásikavý obklad ste tam chceli vy a konzultuješ dizajn na modrej streche (takže asi jej až tak neveríš alebo to nie je celkom v jej rukách) ... Ja svoje vizualizácie na internet nevešiam :) Jednak mám takého dizajnéra, ktorého "diela" sa mi páčia a teda nechávam to na ňom ... Nevidím dôvod, aby zaplatenému dizajnérovi do toho kecal niekto z modrej strechy :) To už by som ho prakticky nepotreboval :) Je logické, že každému sa páči niečo iné ... Ale nejaké základy, by podľa mňa mali dizajnéri, architekti dodržiavať ... To je celé ... Mne navrhuje v podstate celý dom a tiež som amatérsky chcel niekde viac dekorov atď, ale práve na takéto veci ma upozornil a ja som ho rád poslúchol, pretože na to si toho človeka platíš ... A k tomu geberitu, jasné, že ten potrebuje múrik, ale asi nie tak široký navezujúci sa až na sprchový kút, to bolo celé :)
Odpovedať
Profilova fotka
@smolkosk Ak máš pocit, že ti tam vizuálne niečo chýba, tak to sú veci, ktoré tam prirodzene pribudnú. Držiaky, uteráky, dávkovač mydla a pod.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?