Vaňa Ravak Campanula II

Ahojte, máte prosím Vás niekto vaňu Ravak Campanula II? Rada by som objednala rozmer 1700x750, no v technických výkresoch je uvedená šírka dna iba 32 cm, čo sa mi zdá extrémne málo. Kilá navyše nemám, no aj tak sa obávam, či sa v tak úzkej vani nezašprajcnem :-D Za odpovede Vám vopred ďakujem :-)
Odpovedať
@sonidloz mame. Jsem silnejsi a zatím jsem se nezasprajcla:) Mame 180*80, ale to jenom kvůli tomu, ze manzel ma dlouhe nohy. Co tak zajit nekam do koupelnového studia, kde ji mají vystavenou a vyzkoušet? (pokud to jde)
Odpovedať
Profilova fotka
@sonidloz Pekný deň, rovnako odporúčam vaňu vyskúšať, ale ak to nejde či nemáte čas podrobnejšie informácie a 20% zľavu nájdete v obchode tu: http://bit.ly/1PupOw0 Viac informácií a návodov ako si správne vybrať kúpeľňové vybavenie som zhrnul do prezentácií kt. nádete na stránke link nižšie.
Odpovedať
@linee @skolaokupelniach Áno, najradšej by som si ju vyskúšala, ale obehala som v Nitre niekoľko kúpeľnových štúdií a zrovna tento typ nemali..
Odpovedať
Profilova fotka
@sonidloz Ravak vane na skúšku neposiela, takúto službu zabezpečuje Český výrobca Santech Prezrite si ponuku, vyberte predajcu kam vaňu pošlú a môžete vyskúšať a ak bude vyhovujúca hneď kúpiť :) http://www.e-vany.cz/kategorie-8-obdl...
Odpovedať
presne tak, stojí to tuším 10€, ale ta investícia a možnosť odskúšať si vaňu pred jej kúpou podľa mňa za to stojí. A ak sa rozhodnete ju hneď zobrať, tak to máte vlastne zdarma, pretože sa to odpočíta od ceny vane. ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?