Poraďte vaňu pre dvoch

Profilova fotka
ahojte, viete mi prosim poradit z vlastnej skusenosti vanu pre dvoch na pohodlne relaxovanie? ja mam 160cm, manzel 190. teraz mame takuto rohovu 150x90, nieje zla, no nieje to celkom ono... http://www.nasa-kupelna.sk/katalog/va... premyslali sme nad tymto,vizera, ze dno ma dost priestranne, ale pride mi, ze lezat sa tam asi dat nebude, koli chrbtovej casti... ale neskusali sme... http://www.luxo-koupelny.cz/cs/eshop/... a nieco taketo??? pre dvoch?? netusim.. https://www.svetkupelne.eu/svetkupeln... priestor na vacsiu vanu mame, ale zas 180x110, alebo 150x150, alebo podobne rozmery si budu vyzadovat asi vlastnu vodaren.. :-D niekolko vani sme uz skusali, rozne rozmery, velkosti, ale zatial ziadna nebola uplne pohodlna.. mate niekto skusenost s rozmerovo primeranou, ale predsa pre dvoch pohodlnou vanou?? dakujem
Odpovedať
1
2
Tak skús toto ale to stou vodárňou nemusíš mať pravdu, pretože keď si tam ľahnete dvaja a pribudne tam 150kg tak nemusíš napúšťať celú vaňu : My sme vždy chceli veľkú vaňu a bdueme amť túto: http://www.kupelnashop.sk/product/rav...
Odpovedať
Profilova fotka
@blackomt tak presne tuto sme pozerali aj my..je krasna... len tie rozmery sa mi zdaju dost... 185x135cm do akej velkej kupelne ju idete davat?
Odpovedať
Profilova fotka
@blackomt Pozerám, pozerám, ale nechce sa mi veriť, že by sa tam zmestili dvaja. Okrem toho - aj ja som sa nechal prehovoriť na rohovú vaňu, bola trochu väčšia ako tá, ktorú chceš Ty, ale poviem Ti pravdu, ak sme sa tam okúpali spolu 10x, tak bolo naozaj veľa. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jamk1 no, tito dvaja vizeraju, ze si to uzivaju... :-D a tato je tusim este mensia... aku mas doma ty? je pohodlna?
Odpovedať
Profilova fotka
@jamk1 ale je pravda, ze on moze mat 170 cm a ona 150 :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@j_ank_a Asi to v tom bude, lebo ja mám 186cm a moja mala 175cm. To sa človek už v takej vani naozaj tlačí. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@j_ank_a Ja už teraz vaňu nemám. V dome mám sprchovací kút. Hoci - pravdu povediac, niekedy by som sa rád vyvalil do horúcej vane a ležal tam hodinu - hodinu a pol. :-)
Odpovedať
@j_ank_a tu LoveStory 2 sme si dali aj my, kupelna este nie je komplet ale vyzera to takto..rozmery miestnosti su cca 2x4,4
Odpovedať
Profilova fotka
@jamk1 no, to ano... nam je nasa tiez po pol hodine nepohodlna... este mozno tato? vnutorne rozmery celkom fajn... dno je 130, teraz mame 105.. ale zas je s tych vacsich rozmerov, i ked s takouto sme aj ratali... http://www.vany-polysan.cz/vana-detai...
Odpovedať
Profilova fotka
@horsey pekna, ale velmi dlha... nasa kupelna ma 265x310, co je fajn rozmer, ale bude tam aj sprchac, pracka, dvojumyvadlo, wc.. :-D takze sa moc rozhadzovat nemozme... :-D
Odpovedať
My mame kupelnu 3x2,5 a vanu 200x95 :-) Kupeme sa kazdy vecer a len spolu..ked som v nej sama, nedociahnem na koniec -neviem sa zapriet nohamy a smykam sa :-) Ale pre dvoch je idealna :-) Napustame 120l co je kapacita nasho zasobnika na vodu.
Odpovedať
@j_ank_a a co tato https://www.ravak.sk/sk/vana-evolution my ju mame a v pohode aj dvaja.. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
niekedy staci aj mala a ked chcete sa tam zmestite aj dvaja :D
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@hajny ty brdo, aka velka... a mohla by si mi prosim na nu poslat link, alebo ju odfotit??? najlepsie aj celu kupelnu, ake mate rozlozenie..... :-D my sa tiez radi spolu kupeme.... mame rovnake rozmery skoro veru... len mytam budeme mat aj vacsi sprchovy a tiez pracku, dvojumyvadlo.. tak premysam, ako to vsetko tam natlacit...
Odpovedať
Profilova fotka
@akvi ta je krasna.... ale pride mi dost mala.... vnutorny rozmer dna je pisany 1120x650, v nasej vani mame rozmery 1100x600.. je pravda ze na jedej strane mame odtok, je tam trocha zuzena, cize sa tam neda sediet, ale v tejto co mas ty sa asi da sediet len oproti sebe, ci?? nasa ma hlbku na strane kde sedime 60, manzel je uplne vystrety po sediacky, ked sme tam dvaja...sme tam jak sardinky.... na chvilku... :-D aky ste vysoky s muzom?
Odpovedať
Profilova fotka
@michal2805 :-D :-D anooo... :-D moze byt... este tak vylupit banku.. :-D ale je naozaj krasna
Odpovedať
Profilova fotka
@evenduska ver ze nestaci... pokial niesi trpazlik :-D
Odpovedať
@hajny kupete sa kazdy vecer a spolu, to myslis naozaj vazne? alebo len obrazne
Odpovedať
@j_ank_a kedze v tejto vani sedis akoby trochu vyssie - neviem to inak vysvetlit, proste nie si uplne na lezato :-D , ako v klasickych vaniach - ten sklon je ovela mensi, ale velmi pohodlny.. tak sa dvaja zmestia aj oproti sebe, aj na jednu stranu, ten ovalny tvar to vcelku dobre umoznuje.. Ale ak ste obaja s muzom velki, resp. vysoki :-D tak to je asi potom lepsia ta original pre dvoch vana :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@akvi no, ja mam 160, manzel 190 :-D tak teraz neviem... celkom by sa mi pacila, je mensieho rozmeru a pritom dost velka... odkial ju prosim mate? s tej stranky, co si mi poslala??? nevies nahodou, kde by som ju mohla vidiet nazivo???
Odpovedať
@j_ank_a alternativou by bolo dat si vyrobit vanu na mieru, taketo vyrabaju v Prievidzi, je na to dozivotna zaruka, cena zodpoveda materialu a spracovaniu.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@stowasser nádherné, aká firma to robí?
Odpovedať
@stowasser tak ta je riadne pekna, ale musi byt asi aj draha nie?
Odpovedať
Profilova fotka
@jozkojodo napisal to: "cena zodpoveda materialu a spracovaniu" predpokladam ze to moze stat okolo 2500eur, ale je nadherna !
Odpovedať
http://www.lmgtfy.com/?q=Vyroba+dreve... Prvy link pod reklamou. Cena je vyssia, ako tipovana, rucna vyroba takejto vane trva niekolko mesiacov.
Odpovedať
Profilova fotka
@stowasser ano, su nadherne, ale pokial by som si aj priplatila za taku vanu (naco samozrejme nemam :-D ), musela by som tak ladit minimalne celu kupelnu, ak nie dom... je to prvok, ktory sa neda len tak buchnut do klasickeho stylu kupelne.. :-D ale tisko zavidim ludom (v dobrom), ktore take nieco maju... videla som ich nazivo na veltrhu (aj umyvadla a ostatne vyrobky) a je pravda, ze sme pri nich stali vyse pol hodiny... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@stowasser vdaka, inak jednoduchsie je napisat adresu http://www.vauu.eu/ a nie link na google
Odpovedať
Profilova fotka
no ak chcete naozaj pohodlne kupanie, tak by vana mala mat rozmer asi ako postel na sirku, inak vana pre dvoch na pohodlne kupanie nema vyznam. Nech vyrobcovia tlacia kaleraby do hlavy s akoukolvek vanou, ja by som isla len do niecoho takehoto pre dvoch http://lacnevane.webnode.sk/products/... alebo do tej varianty zapustenej do zeme http://mojdom.zoznam.sk/gl/1886/26936... take v tvare srdca je blbost. ak sa chcem pohodlne okupat, tak chcem mat okolo seba vodu a nie nalepeneho chlapa. aj ked je moj a nemenila by som ho ;-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?