Vana na nožičkách...a jej údržba??

Profilova fotka
Ahojte máte niekto vanu na nožičkach? volnestojacu? My nad nou rozmýšlame ale manžel ma odhovára že to bude nenormálna údržba..pod vaňou, aj samotna vaňa z vonku...Alebo že odpad pod vaňou bude vidiet....a ja sa teraz neviem rozhodnúť. Aké máte skusenosti..ste spokojní? Nebanujete?? Dakujem (Ide ppresne o tuto vanu co je na obrazku)
Odpovedať
tvoj manzel ma myslim ze velku pravdu. Esteticky to moze vyzerat dobre, ale cistit ju taka sranda uz nebude :-S
Odpovedať
Cistenie takto umiestnenej vane je len pre milovnikov adrenalinovych aktivit. Ta skara medzi stenou a vanou, to by mi vyvolavalo tachykardiu zakazdym keby som to mala cistit... Este ak by stala aspon pol metra od steny, ale aj tak tie nozky, tie su pre spinu velke lakadlo.
Odpovedať
Profilova fotka
dobrovolne by som do takejto vane urcite nesla. By som musela extremne milovat upratovanie!
Odpovedať
Musime suhlasit s tvojim muzom. Udrzba takejto vane je dost narocne. Ale pokial mas rada upratovanie tak ukecaj svojho muza ze ju budes ty cistit a ze on s nou problem mat nebude:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Alebo...
Odpovedať
Profilova fotka
umývanie za vaňou, pod vaňou bude masaker. Zbytočnú robotu si touto voľbou privedieš do domu:)
Odpovedať
Vobec sa ti necudujem ze nad takou vanou rozmyslas. Mne sa tiez vzdy taka vana pacila ale z toho isteho dovodu a to tej udrzby som sa nikdy neodhodlala si ju kupit:/
Odpovedať
Profilova fotka
Klasicka vana je najpraktickejsie riesenie, aj rohova je ok. Ale taketo modne vystrelky podla mna moc do kupelne nejdu. Nie su take prakticke ako si clovek mysli :-)
Odpovedať
Neviem preco vsetci nadavaju, je sice horsia ta udrzba ale pokial sa niekomu paci takato vana, tak nech si ju da. My ju mame a sme spokojny a dokonca aj ta udrzba sa da zvladnut:-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?