Vaňa Evolution od Ravaku

Mate niekto vanu Evolution od firmy Ravak? Ake s nou mate skusenosti? Rozhodujem sa medzi Love story a Evolution (obidve z Ravaku).
Odpovedať
@karla7 my ju mame, som spokojna :-) Je to ale velka vana, cize aj vody sa minie viac, s tym treba ratat. Ale kupila by som ju znova ;-)
Odpovedať
Ano, s tym pocitam, ze sa minie viac vody, ale kedze planujem aj sprchovy kut, tak vana sa zas nebude pouzivat tak casto. A mate ju oblozenu alebo s tym panelom, co sa da k vani dokupit?
Odpovedať
@akvi a mozem sa spytat ci sa do nej zmestia v pohode dvaja?dakujem
Odpovedať
@nnell25 pokial nemate obaja 2 metre a 100kil, tak ano, zmestia sa pohodlne :-) Uplne super je to, ze je z oboch stran rovnaka, takze sa nehadame, kto si kam lahne :-D :-D
Odpovedať
@akvi asi nie ja mam sotva 162 cm a muz cca 180 a on chce rohovu a ja som objavila tuto...a ta rohova je obrovska tato zasa poriadne draha..tak neviem co si vybrat
Odpovedať
@nnell25 no to ti uz neporadim, ze co si vybrat, ale ja by som zase brala tuto, ona je ozaj priestranna a veeelmi pohodlna. A ten dizajn - no proste je super..
Odpovedať
@akvi dakujem a nahodou nemas foto aby som mala nejaky presvedcovaci argument :)
Odpovedať
nnell25-tak aj ty zvazujes tu Evolution? Ja sa neviem rozhodnut medzi nou a Love story tiez z Ravaku. Ta evolution ma dostala tvarom, je uzasny, len som ju nevidela nazivo, tak by som ju rada otestovala predtym niekde, kde ju maju vystavenu, predtym ako to uzavriem.
Odpovedať
@nnell25 Pozri sa na tuto: http://www.e-vany.cz/kategorie-7-vset... najdes ju na internete aj lacnejsie. neposobi mohutne, ale je neskutocne priestranna vdaka dizajnu - tenucke okraje, dobre vyspadovanie, ma aj sedatko - vyhoda rohovych vani... , da sa na nu namontovat aj zastena, je prisposobena aj na bezproblemove sprchovanie. A vyzera uuuuzasne!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@akvi A ako dlho ju mate? Ako ju udrziavas? Normalne, ze hubka a bezny cistaci pripravok? Ci nieco speci? Nie je poskriabana?
Odpovedať
@daniela_7 doskriabana nie je, kupujem v DM-ku pripravok na plastove vane, alebo len octom - neriedenym umyvam, lebo mame velmi vapenatu vodu a tie usadeniny ten ocot pekne rozpusti, klasicky prasok by ju asi poskriabal - neviem, neriskujem to.
Odpovedať
@zuzka4444 ozaj užasna,asi si ju kupim :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?