Umyvadlo so skrinkou.

Profilova fotka
Ludkovia mili. pomozte prosim, stracam sa v tom, mala som na mieru robenu policku do kupelne vedla vane kedze sme to priestorov inak nevedeli vymysliet a po 6 rokoch je uz znicena napucena od vodz, chcem upgrade. no a tak ma napadlo ze ake je super mat umyvadlo so skrinku najlepsie suflikmy. v ikea nieco maju. ale mna zaujima ci pozriet aj inde. chcela by som klasicke umyvadlo, nie plastove. Dalsia otazka zvladnem to doma namontovat sama? mozno taka divna otazka ale presla som diskusie a neviem nic najst inde. a rada by som nejaku radu, napad atd. dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@pandula Ty asi nesurfuješ na nete, však....? Zadaj si do googla: umývadlo so skrinkou a vyhodí Ti stovky predajcov vrátane Merkury Marketu, OBI....... A hľadaj rovno v obrázkoch. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@leonardom praveze som davala a naslo my bludy. mna skor zaujima kde su dobre a s ako to je s umyvadlom .sama si idem riesit tak sa pytam. normalne my nema kto poradit ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pandula :-) http://www.merkurymarket.sk/nabytok/n... ;-)
Odpovedať
@pandula hmm ja nemozem co cakas ze ty niekto povie ze chod pozriet aj ynde? Chod sa pozriet do obi, sika apod. Ak nevies co to je, kde to je a nema ti kto povedat spytaj sa suseda alebo zavokaj taxik a povedz mu nech tam tam odvezie.
Odpovedať
obchodov je snad uz miliarda pozri si jednotlive ponuky a vyber co ti bude vyhovovat aj cenou aj prevedenim, tu sa moc toho poradit neda pretoze kazdy mame ine podmienky, inu predstavu. Ci si to zvladnes namontovat sama? myslim ze nik nemame vestecku gulu a nemame ani len tusenia ake su tvoje zrucnosti ;-)
Odpovedať
@pandula My mame od Kronzi, www.kronzi.sk, kvalita nabytku spokojnot. Ale v buducnosti by som neriesil otvaranie suflikov na Click.
Odpovedať
no my mame klasicke a nemali sme zatial s tym problem, takze v tomto ti asi neporadim. A nebude inde chyba? Ved niekto ti to nepomoze namontovat? Skus sa spytat niekoho z rodiny
Odpovedať
Profilova fotka
@martin106 prave preto sa pytam milion toho je a stracam sa v moznostiach .. nemam cas moc behat po obchodoch ohmatavat . 2 privesky doma a praca. chcem ist na isto pre nieco. a dakujem za rady ;-) vrtat viem. ale neverim si az tak toto my pride tazsi projekt ako nejake obrazy osadit a neviem co. takze tak budem musiet niekoho zohnat radsej. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@rimor dik moc
Odpovedať
Profilova fotka
@sysell zavolat taxik :-D to sa ako robi ? idem otvorit dalsiu otazku ;-) .
Odpovedať
Profilova fotka
@pandula presne ako píšu, je toho moc a neskutočný výber...my plánujeme kúpeľnu čo sa týka umyvadlovej skrinky, resp. nábytku do kúpeľne, mám vo výbere tieto...Ikea Godmorgon, Decodom Aqua, Cersanit Laredo... už sa len rozhodnúť ;) a asi by bolo dobré pre budúcnosť dať nejakú zástenu k vani, lebo pokiaľ ti tam bude špliechať voda, časom ti to opäť poškodí skrinku...
Odpovedať
@pandula tak myslim, ze mozno aj keby si nejakeho suseda poprosila alebo kamarata, tak by ti s tym ochotne a radi pomohli. Tak ked chces si dobre vybrat tak je vhodne si trosku toho casu najst. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Aj my rozmýšľame,že si kúpime umývadlo so skrinkou v OBI. Môžem ho dať vedľa vane ? Nevypučí sa mi tá skrinka časom ?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?