Umývadlo Laufen Living city

Profilova fotka
Vie mi niekto poradiť, či existuje umývadlo Laufen zo série Living City 100x46 voľne stojace (teda aby malo aj zadnú časť)? A zozadu sa dala dať bateria teda bez otvoru na batériu? Neviem sa v tom zorientovať |-| objednala som bez otvoru, bez odkladacej plochy ale je také čo sa musí dať ku stene :( už som z toho nešťastna..
Odpovedať
Profilova fotka
@pejka ak myslíte len umývadlovú mysu na umiestnenie na dosku, tak v tejto sérii také nieje. Max na nábytok (montáž na stenu) bez otvoru na batériu.. Celá séria Living: http://www.cz.laufen.com/wps/wcm/conn...
Odpovedať
Profilova fotka
@janspanik ano presne som to myslela, už som hľadala aj iné značky ale všetky boli menšie veĺkosti čo mi nevyhovovalo.. našla som jedno ale vo veĺkosti 60x40 od Laufenu ale dnes som to tak šalamúnsky vyriešila, kúpila som living city umývadlo od Laufenu 100x46 ktoré je presne určené do nábytku na stenu ale mne tam tú zadnú stenu (neglazurovanu) nie je vobec vidieť (nakoľko oprioti mam obkladacky a vidieť to naozaj až ked sa moc moc nakloníte) takže dozadu dám vysokú batériu a budem mať veľké "volne" stojace umývadlo..podĺa predstáv, prípadne potriem zo zadu nejakou "glazurou" kvoli udrzbe alebo nalepím tenké plexisklo biele zozadu a bude :-) :-) :-) Ďakujem @janspanik za ochotu a radu!!!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?