Umiestnenie sprcháču

Profilova fotka
Ahoj Strecháči. Ešte mám možnosť ovplyvniť projekt. Máme hlavnú kúpeľku 3,5x2,1m. Chceme väčší sprcháč ideálne bez dverí. Pôvodný návrh bol pod oknom no to sa nám kvôli oknu a svetlu nepozdáva. Teraz je sprcháč umiestnený vedľa dverí. Ako by ste volili celkové rozmiestnenie kúpelni. Môžem meniť všetko dokonca aj veľkosť okna. Za každý názor vopred vďaka.
Odpovedať
@wyrky rozmiestni si to ako chceš. Ja mám dve kúpeľne riešené tak, že mám sprcháč tam, kde máš ty umývadlo, okno je posunuté bližšie k WC, misa je natočená chrbtom k oknu, aby som mal osvetlené noviny, keď tam sedím a umývadlo mám tam, kde máš sprchu
Odpovedať
@wyrky hlavne prehoď pánty dverí na druhú stranu :-)
Odpovedať
@wyrky vacsi ako 1500x900? aky velky by si ho chcel?
Odpovedať
Profilova fotka
@wyrky Prečo tam nedáš aj bidet ?
Odpovedať
@laco17 myslíš wc+bidet,či?
Odpovedať
Profilova fotka
@marta2610 myslím WC misu + Bidet misu. Nie WC a bidet v jednom. To už by mala byť samozrejmá výbava modernej kúpelne.
Odpovedať
@laco17 ked tam da este bidet bude mat zly pristup do sprchaca. 2v1 sa mu tam hodi lepsie .
Odpovedať
@laco17 jasné súhlas teda wc+bidet spolu,teda 2in1 :-) kto si robí wc+jasné bidet spolu nezabudnite si k tomu priviesť teplú vodu+ elektriku.
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska Jasné, keď chce ležať v sprcháči, tak potom je to lepšie ...
Odpovedať
@laco17 Tak ten velky sprchac je tam jedina podmienka.
Odpovedať
..pokial otocis panty dveri, tak myslim, ze nemusis nic nejako menit.. Pride mi to ako vyhodne rozmiestnenie. Sprchac za dverami, takze ak aj keby niekto nahodou behne do kupelne, tak vela toho neuvidi. WC aspon tiez nebude hned vidiet oproti dveram, takze ja by som to takto nechal..
Odpovedať
@laco17 kúpi si sensowash, lepšie ako preskakovať s holou ricou z misy na misu :-) a ešte aj miesto ušetrí.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@marta2610 načo elektriku k bidetu?
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem za názory @salkovic Nie väčší ako je nakreslený @stereo_q - ten kút bude murovaný. a bez dverí. Tak myslím že pánty bude lepšie tak ako mám. Skôr je otázka kde dať vstup do sprcháča či z boku alebo zo zadu (smerom od dverí) Bidet nebude ale bidetová sprcha áno Ak má niekto podobnú kúpeľku dajte prosím link na realizácie
Odpovedať
@snilek14 takže mm povedal,že elekt.na to,aby vlastne studenú vodu ohrievala na teplú a potom ešte v o wc je taká akoby dlhšia páčka,ktorá sa vysúva a po... sa zase ..zasúva :-) prosím vysvetlite to niekto presnejším názvom.
Odpovedať
Profilova fotka
@slavoslav No, veru, nedám si ja šahať žiadnemu sensowashovi na ric ... :-S
Odpovedať
@laco17 v poho, tvoju kúpelňu neriešíme, ty si kľudne šahaj sám :-) @marta2610 práve sa tu o tom s @laco17 bavíme @wyrky vstup bez dverí od wcka
Odpovedať
@wyrky ..tak pokial si vies odovodnit preco chces mat tie dvere tak ako je v navrhu, tak to tak nechaj.. Aj ked osobne by som to urobil opacne. Ale tak to je tvoje rozhodnie :-) Co sa tyka vstupu, tak najskor by som to asi riesil blizsie k wc a nie zo zadu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?