Umiestnenie práčky do kúpeľne alebo do loggie

Potrebujem rozlusknut, kam dat pracku, ci do kupelne alebo na loggiu. Dizajnovo mi viac vyhovuje loggia, aj prakticky, a kedze loggiu nemienime vyuzivat ako balkon, tak mi nevadi, ze tam bude pracka, ucelom bude skor nieco ako odkladisko. Loggia bude zateplena a bude tam aj radiator, cize zamrznutia sa neobavam, mozno skor horucav (je juzne orientovana), ale to sa bude dat zaclonit. Avsak rozmyslam, ze keby sa byt v buducnosti prenajal ci pripadne predal, ci by to nevadilo, ze je tam pracka. Iny balkon ci loggia tam uz nie je.
Odpovedať
Skvele . mam rad debaty ked si v probleme clove aj odpovie. tak ju daj na loggiu a ke dpredas byt zaslepis vyvody a hotovo. potom treba spravit aj v kupelke pripojenie a problem vyrieseny
Odpovedať
Oboje nejde, lebo teda neviem si predstavit v sprchaci vyvod na pracku,neviem ako by sa to urobilo, okrem toho od toho kde bude pracka sa odvija aj velkost tej kupelne, cize ked tam bude, bude vacsia kupelna, ked nie, tak bude mensia, kedze sa len dnes ide robit priecka. Je mi jasne, ze si to musim rozhodnut sama, len som mozno chcela pocut viac nazorov, co by ludia pripadne uprednostnili.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?