Ukrytie kotla v kúpeľni

Dobry vecer, Potrebovala by som poradit ako efektivne a pekne ukryt plynovy kotol. Mate niekto v kupelni plynovy kotol a nejak pekne ste ho skryli? Ma niekto nejaky napad pripadne to nejak pekne vymyslel v svojej kupelni? Prosim hodte fotky potrebujem inspiraciu. DAKUJEM!
Odpovedať
Ahgoj, Skúste ho dat do dajakej skrine :) ťažko sa radí ak nemáme ani nákres kúpelne robo
Odpovedať
Ano. Vymurovali sme v kupelni o jednu priecku viac. A urobili sme tam malu miestnost, kotolnu, pracovnu a skladisko. A pochvalujeme si to tak, napriek tomu, ze sme kupelnu dost zmensili.
Odpovedať
Profilova fotka
@lina22 pri schovávaní kotla nezabudnite zachovať min. rozmery okolo neho ,aby bol prístup kvôli servisu.
Odpovedať
@pivec A ako ste vyriešili dvere? Dali ste klasické dvere alebo nejaké zaujímavé riešenie?
Odpovedať
My mame kotol na kurenie aj vodu v pracovni, je vo vstavanej skrini so supacimi dvermi. Skrina je pozdlz celej miestnosti, takze v nej, aj ked tam este nemam celkom konecne vyrieseny odkladaci priestor, tak to mame ako skladisko aj bez polic :) Ak je dost velka kupelka, tak by to mohlo byt riesenie, plus by vznikol priestor na ulozenie uterakov, kozmetiky a cistiacich prostriedkov :)
Odpovedať
Profilova fotka
prečo chceš schovávať kotol, veď teraz sú tie kotle samé od seba pekné :-) @lina22
Odpovedať
Profilova fotka
@lina22 schovala by som ho do zavesnej akože skrinky, ktora by naprl nemala dno,kvoli vetraniu :) pre istotu.... videla som tak kotol dokonca v jednom byte v zahranici osadeny v kuchyni v hornej skrinke :) nikto ani netusil, ze tam je :)
Odpovedať
dakujem za rady.. @ martineckac chcem ho schovat lebo z neho zospodu trcia trubky a nie je to pekne sam o sebe mi nevadi ale aj tak pozerat sa na neho neviem ci chcem.. @ katrin21 dakujem za radu skrinka napadla aj mna len sa bojim aby to nebolo prilis masivne..este som rozmyslala mliecne sklo alebo zaluzie..aby bol k nemu aj pristup..neviem...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?