Udrží 14 cm stena umývadlo so skrinkou?

Do kúpeľne chcem závesné umývadlo so skrinkou bez nožičiek. Máme tam však 14 cm stenu z tehly Heluz. Udrží to? Najprv som chcela, že si kúpim nábytok s nožičkami, ale nijaký sa mi nepáči, takže to chcem zavesiť na stenu. Máte s tým skúsenosti, je to v pohode?
Odpovedať
Profilova fotka
@danulienka78 s 14cm stenou sa absolútne ničoho nemusíte obávať... poprípade použiť chemickú kotvu.. ale nemyslím, si že by to bolo treba, len kvalitné šróby a väčšie hmoždinky a je to vyriešené.
Odpovedať
Profilova fotka
@tgb_plast do tehly? no neviem...
Odpovedať
@danulienka78 Ja mam len 10 cm hebel a drzi velka skrinka s dvojumyvadlom. Na chemickych kotvach :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Určite udrží.
Odpovedať
Profilova fotka
@madein1974 100%
Odpovedať
@tgb_plast @zeld @antonmesaros ahojte, tiez by som chcela umyvadlo na dosku (dve), doska dlha 190cm, siroka 50cm a hrubka tusim 6cm (neviem ci si presne pamatam). Malo by to byt navrtane do ytongu 15cm. Nechcem pouzit konzoly, v predajni mi povedali, ze ked navrtam sroby do dosky a do steny, ze to nebude drzat. Co vy na to, hm? dakujem za kazdu radu ;-) A viete mi povedat co je a ako funguje chemicka kotva? A ci by to fungovalo v tomto pripade?
Odpovedať
@zeld dakujem ;-) V kazdom pripade, musime to riadne premysliet a radsej to pripevnenie nejako "prehnat", aby to nepadlo.. Konzoly nechcem (dovod ze preto, lebo sa mi to nepaci, radsej nebudem uvadzat ;-) ), to uz radsej dame skrinku s nozickami, ktore to udrzia.. Este raz dik..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?