Treba dávať wc aj na poschodie?

uvazujem o malom dvojpodlazom dome a premyslam ci sa mi oplati tahat vodu na poschodie, ci nestaci wc na prizemi, nebudeme mat velku rodinu
Odpovedať
urcite by som dal aj na poschodie...
Odpovedať
ano aj na podažie, už len kvoli deťom, si predstav že je choré to dieťa, ked len bežná hnačka ku tomu zvracanie. :-) alebo tehotná žena, ktorá musí ísť častejšie na wc.
Odpovedať
aj ja som rozmýšľala o wc len dolu, tiež máme menší dom, ale dnes som rada, že som sa dala ukecať a máme aj na podlaží. za normálnych okolností by ma to teraz rozčulovalo lietať po celom dome a to už ani nehovorím o prípadoch, ktoré uviedla nikabrunc a tiež nie sme veľká rodina, dvaja dospelí a dieťa... nejde vlastne o veľkosť rodiny, ale o tie nabehané km :-D a o to, že by si časom skutočne banoval
Odpovedať
@stefan222 určite áno, wc dole aj hore. Dôvody viď vyššie. Určite nebudeš banovať. Najmä v noci a keď budeš starší, alebo deti malé.
Odpovedať
Profilova fotka
bezpodmienečne WC na každom podlaží, pri troche komfortu pri každej spálni.Väčšinu dňa nie je využité, ale práve vtedy, keď ho potrebujete ho potrebuje aj iný.
Odpovedať
Profilova fotka
@stefan222 rozhodne aj hore aj dole :-) aj z dovodov uz uvedenych ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@stefan222 rozhodne aj na poschodi, wc a ak to priestor dovoli, tak aj mini sprchovy kut.... dovod??? svokra ma wc iba dole, my ked tam prideme tak spime samozrejme hore, a ja ako tehotna dole po schodoch.... des a hroza.... 8-( ale ved @nikabrunc ti to uviedla krasne ;-)
Odpovedať
samozrejme aj na poschodi wc a sprchak tomu ak e to mozne ale to wc bezpodmienecne urcite. ked nedas a budes mat problemy zaludocne alebo po flame spomenies si ked poletis dole schodmi a v polke schodov si povies ze idem rovno do sprchy a nie na wc.
Odpovedať
@andrejh0 :-D :-D :-D :-D :-D :-D diky ludia, ste mi pomohli
Odpovedať
od toho sme tu
Odpovedať
Profilova fotka
SúHLAS
Odpovedať
Určite áno, súhlas. x-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
určite áno - o inej variante ani neuvažujte, v budúcnosti by ste to veľmi oľutovali
Odpovedať
Profilova fotka
jednoznacne ano. zo skusenosti z detstva viem posudit, nasi mali iba dole, ak nic ine tak neprakticke, ked sa zobudis v noci na nutkanie, nechce sa ti ani vyliezt z postele, nieto este sa trepat dolu schodami ked si ospaly. ak je mozne k tomu dorobit sprchu tak aj to jednoznacne. momentalne prerabame dom, kde bolo iba dole a nasli sme miesto aby bolo aj hore. to bola podmienka. takze ano.
Odpovedať
@symbika ospalý po schodoch - to je akurát na úraz. Naši to tiež tak mali. :-p
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?