Tlacitka na geberit

Ma niekto vyskusane ci na geberit duofix pasuju aj nejake ine tlacitka napr. od Alcaplastu? Original su pomerne dost drahe a ked chce clovek este nejake dizajnove tak to ani nehovorim... V jednom obchode nam predajca tvrdil ze vraj by tam mali pasovat aj tie od Alcaplastu tak si to chcem overit.
Odpovedať
Profilova fotka
Nepasujú. :-|
Odpovedať
Profilova fotka
pokial si pametam niektoru diskusiu tak prave alcaplast tlacitka pasuju a funguju. sak skus kupit a ked bude sediet si nechas ked nie mozes vratit.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, tlacitko Alcaplast namontujes. Len neviem, ci vsetky druhy od Alcaplastu, nemam vyskusane. Raz ma zakaznicka presviedcala, ze jej v predajni tvrdili, ze sa da na Geberit nahodit tlacitko Alcaplast. Tak som sa s tym pohral, nieco bolo treba z nadrzky vyhacknut (bolo to davnejsie, nepamatam sa co) a funguje to bez problemov, bez zadrhavania. Prikladam aj fotky, aby si videl, ktore tlacitko bolo pouzite.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
http://www.modrastrecha.sk/forum/kupe... tu píšu niečo iné, momentálne tiež riešim tento problém
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Dobrý večer. Ja riešim opačný problém. Na montážny rám od Alcaplastu by som chcel namontovať tlačidlo Geberit Sigma 20. V jednom e-shope mi písali, že sa to vraj s nejakou úpravou dá namontovať. Vedel by mi v tom niekto poradiť? Ďakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?