TILEZZA - obklady a dlazby

Ahojte, hladam skusenosti s touto znackou obkladov. Tvaria sa ako talianske, ale su srbske, pricom vzorky sa nam pozdavaju, vyzeraju vyborne. Predavac u Soukupa nam povedal, ze s touto znackou nemaju ziaden problem, Ale predsa len - nema ich niekto doma? Konretne hladam info o serii TERRA DIVINA https://tilezza.com/index.php/terra-d...
Odpovedať
Profilova fotka
Kvalitný rektifikovanýTaliansky gres.
Odpovedať
Profilova fotka
To čo vidíte na obrázkoch a v predajni na Slovensku sa málokedy zhoduje s tým čo vám predajú v krabiciach. Skúste vybrať niečo z toho čo ponúka RAKO. Tý jediný sem nenosia najhorší odpad z výroby. Taliani sú najväčší svetový výrobca obkladov a dlažieb. Len. Do východnej Európy vyvážajú odpadky z výroby.Pokrútené zmätky. V Rakúsku sa mi nestalo, aby som natrafil na pokrútenú IT dlažbu. Na SK sa nepokrútená prakticky nedá kúpiť. Pokiaľ ste náročný zákazník a potrpíte si na kvalitu tak určite nekupujte na Slovensku.Pokiaľ chcete kvalitný obklad tak odporúčam kupovať v Rakúsku. .
Odpovedať
@mesarosanton a vies mi poradit, kde a aku znacku dlazby mam kupit, ked chcem dlazbu bielu lesklu min. rozmer 80x80cm rektifikovanu a vrchnu plochu brusenu a lestenu do roviny? Nechcem nejaky pokruteny smejd pre vychodnu europu co vozia pre ovce.
Odpovedať
@skalko1601 Ahoj, praveze vyrabaju to srbi, tak preto ma to zneistilo. Pracoval si uz s nim? @mesarosanton zdravim, no Rako ma malo rektifikovanej dlazby, a nenasla som ani jednu seriu, ktora by sa mi skutocne pacila. V poslednej dobe som sa dopocula ze nie su az taki kvalitni, dlazba aj od nich je nepresna a kriva. To uz sa mi popravde viac paci polsky Paradyz na ktory pocuvam vcelku chvalu. Do Rakuska nakupovat nechodim, aj ked mi tam zije sestra a zijem v BA. Inac popravde nenapadlo by ma nakupovat tam dlazbu alebo sanitu aj kvôli preprave a pripadnym reklamaciam.
Odpovedať
Profilova fotka
Áno poznám pár peknych obkladov z PL dokonca rektifikovanych v celku aj dosratočne presné,občas sem tam uhly trocha slabšie.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Obnovujem po čase tému. Vybrali sme si túto dlažbu na celé prvé podlažie, lebo nám farebne vyhovuje k drevenej podlahe na poschodí a schodoch, ale z rovnakého dôvodu, ako bolo spomenuté vyššie, bojíme sa kvality. Nikde neviem nájsť recenzie na tohto výrobcu. Nenájde sa niekto, kto od tohto výrobcu niečo má? Bez recenzií sa bojíme do toho ísť. V predajni ani nevedeli, že tá dlažba je srbská. Tipovali podľa názvu na Španielsko alebo Taliansko, čo teda nie je moc dobre znamenie a aj to, že výrobca sa tými názvami zjavne chce tváriť na niečo "viac".
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?