TECE podomietkovy system pre WC/Teceprofil modul pre WC

Prosim o urgentnu radu, chystam sa kupit zajtra podomietkovy system TECE podobny GEBERITU DUOFIX montuje sa medzi dve steny, momentalne prebieha akcia v SIKO kde sa chystam nakupovat. Mam trosku obavy z tej znacky a toho systemu nakolko je kvalitny v porovnani s GEBERITOM alebo ALQAPLASTOM. Mohol by sa niekto so skusenostou vyjadrit alebo niekto kto zvykne montovat tieto systemy? Nerad by som kupil Macku vo vreci. Dakujem vopred za nazory a skusenosti.
Odpovedať
@axterix nam odporucali ako lacneksiu verziu geberitu podobny system od kola. Nakoniec ske aj tak dali geberit.
Odpovedať
@filipe1 no zevraj TECE je nemecky vyrobca a ze je to velmi kvalitne. Na internete som velmi toho nenasiel. Preto by som rad niekoho pocul kto ma s tym skusenosti :-) Co som cital diskusie tak zevraj casto byvaju problemi so vsetkymi znackami okrem GEBERITU, preto by som sa tomu rad vyhol.
Odpovedať
@axterix Aha tak to som nevedel , skus sa obratit na neake kupelnove studio nieco vacsie a tam ti budu vediet odporucit ci ano alebo nie :) mne ponukli Kolo ale vodari co mi robili rozvody mali super cenu tak som dal geberit.....
Odpovedať
Profilova fotka
@axterix prestaň vymýšľať a daj Geberit ,budeš mať pokoj dllllllhooooo. :-)
Odpovedať
@poliacik321 ano ale Geberit ma vyjde asi 100 eur viac :-D a som trosku vo financnej tiesni. Preto rozmyslam nad TECE alebo Alcaplast kde su teraz akcie, take sety 5v1. Kupim system a dostanem vsetko ostatne zadarmo 8-) No pokial by to mal byt velky kvalitativny rozdiel nejak by som predychal tych 100 eur.
Odpovedať
@filipe1 mne ponukaju dobre ceny na TECE a Alcaplast, vsetko ine okrem Geberitu :-D Skusam zistovat rychlo kde sa da, lebo uz mam malo casu na rozhodnutie.
Odpovedať
Profilova fotka
Geberit je určite najmenej kazový .Určite aj Tece systém splní svoju funkciu , len je pravdepodobné , že môže byť do 5r drobný problém. Ak si viete problém odstrániť sám , tak nie je čo riešiť , ale ak budete musieť osloviť inštalatéra , návšteva Vás oslobodí minimálne o 30€. Preto Geberit je na zamyslenie.
Odpovedať
@axterix kup radsej to 5 v 1 od alcaplastu.... do buducnosti urcite zozenies skor alcaplastacke nahradne diely.
Odpovedať
@eduardgein @instalater tak rozmyslam ze sa priklonim ku Alcaplastu. TECE nechcem riskovat a GEBERIT je zda sa pridrahy.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam jeden zachod od Alcaplastu a druhy od Geberitu. Lutujem, ze som nedal aj ten prvy Geberit... no a neviem ci by som chcel zachod znacky TECE - rozumej tečie :-), ale to len tak na odlahcenie. Nevyhoda Geberitu napr. v drahych tlacitkach... ja by som mozno uvazoval este nad KOLO
Odpovedať
Pri Geberite a Tece to je úplne jedno. Pri namontovaní TECE cez ich certifikovaného inštalatéra je záruka 10 rokov. Tlačítka tiež majú za 30 EUR ale aj za 300 EUR. Majú modul s odsávaním zápachu mimo miestnosť (to nemá ani Geberit) a tiež sa na ich splachovačoch dá nastaviť tlak splachovania. Z obchodníckeho postoja na TECE sa dá viac zarobiť ako na GEBERITE.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?