Talianske umyvadlo a slovenska bateria, nesedi, co s tym?

prosim viete niekto poradit? kupili sme si umyvadlo talianskeho vyrobcu a mame slovensku bateriu, problem je v tom ze umyvadlo ma sirsiu dieru na bateriu ako mame my uz kupenu, rozdiel je 1 cm takze po stranach nam ostava pol cm, tesniace gumicky nam nedrzia su siroke, a tecie nam dole do skrinky. dakujem za nejaku radu
Odpovedať
možno postačí špárovací silikón dookola, vyhladiť a pretrieť emailovou farbou. Keď to bude dobre a precízne urobené, nebude to ani veľmi vidno.
Odpovedať
Menšiu batériu na väčšiu dieru ťažko upenvíte, ak vôbec... Na niektoré batérie existujú takéto rozširujúce krúžky http://www.sanix.sk/nahradne-diely-ba... Pokiaľ nezoženiete priamo na vašu, sú dve možnosti, vymeniť umývadlo a - lacnejšia varianta - vymeniť batériu za širšiu... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
To sa mi nezda... V EU by malo byt vsetko jednotne... Nezabudli ste vybalit ten chromovy kruzok co ide medzi bateriu a umyvadlo?
Odpovedať
Tiez sa priklanam k nazoru, ze Vam chyba ten vystuzovaci kruzok co spominali madein1974 a dede758. Niektore baterie ho maju napevno a niektore ho maju pribalene. Keby ste sem dala foto boli by sme mudrejsi. Ale nechapem ako mate tu bateriu uchytenu, ked Vam chyba pol centimetra na kazdej strane. Ked pisete, ze tesniace gumicky Vam nedrzia a su siroke, tak mam pocit ako keby ste mali gumicky pod ten vystuzovaci kruzok, ale samotny kruzok Vam chybal.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?