Sušička v miestnosti bez okna

Ahojte :-) Poraďte mi! Môžem dať sušičku a práčku do miestnosti, kde nemám okno? ďakujem :-)
Odpovedať
Úplne že v pohode ! :) Má to tak asi 99 percent obyvateľov panelákov či bytoviek, ktorý vlastnia sušičku. Či myslíš, že oni si dávajú sušičku do obývačky pod okno ? Známi má pračku aj sušičku v tech miestnosti ... Ďalší ju má v práčovni v pivnici, kde okno nemá ... Podľa mňa úplne v pohode :)
Odpovedať
@lucuku mozes, mame, kedze sme v byte a dopohody. Akurat jedna nevyhoda je, ze susicka produkuje desne teplo pri suseni a vtedy je v kupelni na infarkt. Plus sa z nej dost prasi, ale na to okno mat vplyv nebude. ;-)
Odpovedať
kondenzacnu s TC v pohode, z nej teplo nieje. Inak ak otvoris dvere teplo unikne, vlhko z nej nieje. kedysi sme nou vykurovali kupelnu pred kupanim deti. teraz uz mame kondenzacnu s tepelnym cerpadlom.
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska nemas celkom pravdu, z kondenzacnej teplo praveze je, ale pri kondenzacnej s TC je toho minimum. @lucuku ja mam susicku (s TC) v skrini :) PS: @atlaska teraz pozeram, ze si to napisala :), prehliadol som
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam pracku so susickou v byvalej spajzi bez okna, ked periem alebo susim tak mam stale pootvorene dvere, aj ked sa doperie tak nechavam otvorene. zatial som nijake mokre kuty ani nic nezbadala........
Odpovedať
ďakujem pekne :-)
Odpovedať
Pri kondenzačných sušičkách je dobré mať studený prívod vzduchu, nakoľko čím je vzduch teplejší, tak sa predlžuje doba sušenia. (Nižšia účinnosť kondenzácie)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?