Sú hladké vaničky z liateho mramoru šmykľavé?

Zdravim Potrebujeme poradit vo vybere vanicky. Chceme vanicku teplu na dotyk a po precitani nazorov na modrej streche sme uprednostnili vanicku z liateho mramoru pred akrylatovou. Ake mate skusenosti s hladkou vanickou z liateho mramoru su smyklave alebo treba dat s profilovanym dnom napr. vlnky alebo bodky a pod. Gumu do vanicky davat nechceme lebo vzdy zo spodu plesnivie. Vdaka za vase nazory.
Odpovedať
Profilova fotka
@martin118 jasne ze nie je.. mam taku a povrch ma upravenu (urcite maju vsetky) proti posmyknutiu.. nedam na nu dopustit.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
My mame, dno nemá žiadne bodky, vlnky ale vanička ma protisklzovu úpravu. Nesmyka, len deťom pre istotu keď výnimočné používajú sprchu (uprednostňujú vaňu) im tam dám podložku a hneď očistím, osuším a odlozim
Odpovedať
Vdaka za odpovede. Takze sa nemusim bat zobrat napr. tuto vanicku od ravaku - Ravak Galaxy Pro Flat ta je hladka https://www.ravak.sk/sk/sprchove-vani... Maju este aj vo verzii s protismykovou upravou https://www.ravak.sk/sk/sprchove-vani... Tak ktoru by ste mi odporucali? Na tej hladkej by sa podla vas nemalo smykat? Konkretne potrebujem rozmer 120 x 90 tak by ste odporucali nejaku inu?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?