Ste spokojní s práčkou Samsung WF 0500 NUV?

má niekto pračku samsung WF 0500 NUV? ako ste spokojný?
Odpovedať
Profilova fotka
@sivaaa ahoj. my ju planujeme kupit. teda ak nenajdeme medzicasom inu. vy ste ju kupili? na nete som citala same pozitivne reakcie. ja si tak vravim, ze kazda jedna pracka je lepsia ako whirlpoolka, ktoru mame teraz..
Odpovedať
Profilova fotka
@sivaaa @ooo my mame iny typ, 1200otaciek, a spokojnost, fici uz viac ako rok.... takze samsung mozem doporucit, akurat teraz som narazila na problem - rada by som na nu umiestnila susicku a neviem ci to pojde :-| musim pozistovat, pretoze pracka je to fakt dobra a menit ju len kvoli susicke sa mi nechce... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kaktusik007 som zvedava, ci bude dobra aj tato lacna.
Odpovedať
Profilova fotka
@ooo myslim ze hej.. akurat ja osobne by som do pracky co ma menej otacok ako 1200 nesla ;-) 1000 sme mali, a je to dost podstatny rozdiel ked to pradlo z tej pracky vyberies... myslim pocitovo mokro :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kaktusik007 my mame teraz 1000 otackovu a malokedy jej dam tolko otacok. vacsinou max 800.
Odpovedať
Profilova fotka
neviete, aky je rozdiel medzi touto a WF0500NXW, okrem ceny?
Odpovedať
@ooo ...sak je to predca jasne,na konci je miesto UV napisane XW,ta nie ?!?! :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@foxo jasne. tak uz my to dava zmysel. :-D
Odpovedať
@ooo ...tak fajn,kludne sa ma vzdy opytaj, 8-) rad pomozem.
Odpovedať
Profilova fotka
tak uz viem. rozdiel je vo farbe dvierok :-)
Odpovedať
Tak mozem povedat jednu moju osobnu skusenost z pred 5 rokov, ked som bol v Nemecku. Sef kupil daleko vychalovanu pracku samsung. Bola skvela a lahko ovladatelna atd. Avsak po pol roku sa pokazila- na tom by nebolo nic zle avsak v oprave zistili ze treba vymenit jednu suciatku. Lenze tu v Nemecku nemali a museli ju objednat v Juznej Korei kde sa pracka vyrabala. Trvalo 3 mesiace (ano dobre pocujete dlhe 3 mesiace) kym vybavili reklamaciu a opravili pracku. Tym chcem len povedat ze pracky su super len s tym servisom je to v EU bieda. Takze nechapem preco ludia premyslaju, spekuluju a daju sa ovplyvnit reklamou. Preco si nekupia napr. Whirpool pracku ktora sa vyraba v Poprade. Ked sa im nieco pokazi tak so servisom nebude najmensi problem a hlavne nebudeme dotovat Samsung ktory nasu republiku vydieral a ziadal odpustenie dani pred polrokom a vyhrazal sa odchodom z krajiny. Navyse tym ze sa pracka vyraba na SVK nenechame jej dovozom vyraznu ekologicku stopu. Pracka s najlepsim pomerom cena - vykon je whirpool awo/d 45140
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
ja mam 1200 otačkovu aj tak ma vytočila na 1200 otačok že ju idem reklamovať.a to nechcite vediet ako sa reklamuje pračka taky postup som ešte nevidela.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?