Sprchový rošt verzus vanička

Sprchový rošt vs. vanička... Toť hlavolam. S roštom je ten sprcháč neporovnateľne krajší, ale zo všetkých strán počúvam, že sa tvoria pliesne, odlupuje silikón... vanička z liateho mramoru nevyzerá zle, ale... nieje to už ono čo sa dizajnu týka... aké sú Vaše skúsenosti?
Odpovedať
?? Odlupuje silikon? Tvoria plesne? Silikon nedrzi len ak sa neodborne urobi, inak to drzi ako kliest a nerez sa pouziva v potravinarskom priemysle prave pre lahku udrzbu a hygienu. Pri roste treba dbat najma na spravnu instalaciu, aby to nikde nezatekalo, inak ti urcite nic nehrozi.
Odpovedať
Sprchový žľab je dizajnovejšie riešenie, bezbarierove riešenie a pri veľkoformátovej dlažbe sa nemusíte ničoho báť.. teda len správnej inštalácii odborníkom.... Ak sa bojíte údržby a máte priestor v podlahe na trhu sú alternatívy vaničiek, ktoré môžte zamurovať do roviny s podlahou v rôznych farbách ako aj materiáloch. Pri inej ako bielej farbe vaničky počítajte s vyššou cenou. Ak sa rozhodneme pre ktorúkoľvek alternatívu, myslite na to, že vaničku či žľab nebudete tak skoro meniť a teda dbajte na kvalitu inštalovaného sortimentu.
Odpovedať
Ahoj ak sa nevieš rozhodnúť tak si pozri : http://www.roltechnik.cz/cz/vanicky/r... http://www.schulte.de/konfigurator/in... ale sú aj iné to len na pozretie ale osobne by som si dal žľab od www.alcaplast.sk/produkty/prehlad-vyr... nemusíš sa báť ani toho silikónu a doporučil by som túto novinku http://www.denbraven.cz/silikony-elas... nádherne voňajú osobne som ho použil u kamaráta a čo mám informáciu malo by to vydržať cca 6 mesiacov ale to je individuálne rátaj skorej menej ale ide o to že nebudeš čuchať ocot ale prírodnú arómu :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?