Sprchový kút priehľadné sklo, alebo úprava artic ( nepriehľadné)

Mám vybraný sprchovú kút TIGO Asymetrický sprchový kút, 98x78x195cm, ľavopravý, dekor arctic. Neviem sa rozhodnúť či priehľadné sklo alebo tá úprava artic. Kút s keramickou vaničkou stojí približne 490 eur za príplatok približne 20 eur je dekor artic. Čo je krajšie ? Je pri tej úprave artic menšia údržba ? nie sú tak vidieť čmuhy , vodný kameň ? Neviem sa rozhodnúť :-| oproti sprchovému mám aj okno, čo si myslíte ?
Odpovedať
8-(
Odpovedať
Profilova fotka
@leilak1 je to vec preferencii. Mne osobne sa paci viac z cireho skla. Ale udrzba je samozrejme komplikovanejsia. Mame doma kut z cireho skla, tak viem o com je rec. Ale aj tak by som si ho dala znovu. Otazka je, ci na to budete mat nervy. :) to, ze je oproti oknu? Aj tak ho asi bude treba niecim zatienit. Lebo ked budes vchadzat a vychadzat z kuta, tak asi nebudes robit show pre susedov tak ci tak. :)
Odpovedať
To je vec vkusu, sklo ci je cire, alebo matne treba utierat.
Odpovedať
Ja mám číre,nabudúce úprava.
Odpovedať
je to úplne fuk čistiť to musíš tak či tak na čírom je to trochu viac vidieť ale aspoň sa tam necítiš tak uzavreto ako vo výťahu :-) ber bez dekoru a za tých 20€ kúp kvalitné víno a uži si to v ňom s priateľkou,manželkou alebo s milenkou neviem čo máš alebo zober všetky tri naraz :-D
Odpovedať
Pri tomto kute je to uplne jedno, ten obluk udrziavat bude za trest pri hocijakom skle.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?