Sprchový kút Anima

Ahojte, má niekto skúsenosti so sprchovými kútmi Anima, ktoré sa predávajú v Siko kúpeľne? Neviete kto je výrobca týchto kútov? Nakoľko to neviem nikde nájsť a predávajú sa iba tam.
Odpovedať
Anima je CZ vyrobok. Pri zastenach trochu slabsi navod na montaz, musis mat uz skusenost. Diely pasuju dobre. Treba davat pozor pri dotahovani skrutiek, pouzivat kvalitne nastavce, inak sa strhaju hlavicky. Dvere ked sa nastavia, idu lahko a neuvolnuju sa ani nekrizia, je jedno ci so styrmi alebo osmimi kolieskami. Vanicky su pevne, dobre vystuzene, pri akrylatovych si treba odskusat tesnost napojenia sifonu este pred podmurovanim, lebo je tam malo miesta koli spodnej vystuhe a casto sa mi stalo ze nedolieha tesnenie, ale to zavisi od sifonu. Podla mna je anima dobra volba.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
je tu ešte niekto kto má skúsenosť? práve sme ho objednali aj my
Odpovedať
Profilova fotka
Najlepšie je sa opýtať priamo v pradajni, kto pre nich tieto kúty vyrába, prípadne odkiaľ ich dovážajú. Nemali by mať problém Vám povedať, čo sú zač :) Každá väčšia sieť predajní má zopár modelových rád určených/vyrábaných priamo pre nich. Zväčša ide o bežného výrobcu, ktorý robí sériu pre SIKO. Zriedka to môže to byť i dovoz no-name z číny opatrený logom... Najlepšie je sa opýtať, lebo recenziu na takýto produkt budete hľadať ťažko...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?