Sprchové žľaby, podomietkový splachovač, sklenená zástena

Poprosím o stránky predaja.
Odpovedať
@otec73 http://lmgtfy.com/?q=Sprchov%C3%A9+%C...
Odpovedať
Nebolo to ťažké, tak som prechádzal. Mne skôr ide o tých ktorí už takto kupovali a vedia ine stránky než tie prvé, ktoré sú samizrejme najdrahšie. A sklenenu zástenu pevnú som vôbec nenašiel akoby ju nikto ani nevyrábal a sk áni bez popisu a ceny. Také vyhľadávanie mi je nanič.
Odpovedať
Ja mám žľab z poľského allegra (niečo ako ebay) http://allegro.pl/odplyw-liniowy-nisk... Objednávala som cez sprostredkovateľa www.allegropl.sk lebo niektorí predajcovia neposielajú do zahraničia. Dokopy 55€ (aj s poštovným domov a s províziou pre sprostredkovateľa). Žľab je celokovový. Ja som spokojná, aj keď som sa bála aký bude, keď za taký peniaz oproti SR.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Aké máte skúsenosti z tovarom od polskej firmy allegro. Ďakujem.
Odpovedať
@otec73 Poľské allegro je niečo ako ebay. Predáva tu množstvo predajcov. Treba si pozrieť aké majú referencie. Ja som objednávala žľab, sprchovú stenu, termostatickú batériu a digestor - vyšlo to o dosť lacnejšie ako na SK. Odskúšané ešte nie sú, lebo nebývame, ale vypadajú byť ok. Záruka je na všetko 2 roky. (nie všetci predajcovia dávajú 2 roky). V čechách funguje aukro.cz - je to to isté, aj rovnakí predajcovia ako na allegro.pl akurát z allegra mi vychádzali lepšie ceny. Niečo sa cenovo oplatí a niečo vyjde rovnako ako na SK.
Odpovedať
...a ešte čo sa týka tovaru, dajú sa kúpiť rovnaké značky ako u nás
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@tanka58 ako si prosim ta objednala cez toho sprostredkovatela?
Odpovedať
Treba pozrieť na stránkach, tam je to popisane, je tam aj kalkulačka na výpočet ceny. www.autofrapl.sk alebo www.tovarzpolska.sk. Treba si pozrieť ci sa to oplatí, lebo odkedy sme stavali dom ceny sa po menili. napr. walk in stena - pred mesiacom som kupovala mame, tak v RAŠUBE boli dobre ceny a tiež 8mm hrúbka aj žľab, síce to bolo o pár eur drahšie ako z tych stránok, ale potrebovali sme to rýchlejšie. Ale ešte stále sú veci, ktoré sa oplatia takto objednať. Treba popozerať.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?