Špárovka s bielymi kachličkami

Profilova fotka
Zdravim mili strechaci, mam otazocku na sparovku do kupelne. Chcela by som kombinaciu bielej dlazby a bieleho obkladu s hnedym obkladom s dekorom dreva. Muz ma presviedca, ze biela sparovka sa bude velmi spinit, ze treba dat sparovku inej farby. Mate s tym niekto skusenosti? Ako bude vyzerat sparovka inej farby s bielym obkladom? Dakujem
Odpovedať
uplne bielu nie. podla mna by som siel napriklad do jasminovej, alebo vanily. ono je pravda, ze biela sa velmi rychlo zanesie a nebude to potom vyzerat dobre
Odpovedať
Profilova fotka
Noo, ved v kupelni to nejakych 10+ rokov vydrzi, v sprche uz menej, mozno sprchu vymysliet inak.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak ma klientka obavy z bielej skarovacky, tak sa nam na biele dlazby osvedcil Mapei SilverGrey (strieborno seda). Pripadne dat epoxidovu skarovacku, hoci aj bielu. Na epoxid vsak potrebujete skuseneho majstra.
Odpovedať
Profilova fotka
@michaelahrab vratim sa k teme... prehliadla som dlazbu. Myslela som bielu medzi obkladmi na mure, to vydrzi, no na zem, medzi dlazbu nie. To sa zanesie a po case budes mat niekde biele, niekde sive. Skor do tych inych odtienov bielej.
Odpovedať
Minule sme boli na skoleni od ceresitu, kde predstavovali svoju epoxidovu sparovku....vraj sa nespini...pouzita je v elektrarni mochovce, tak asi bude mat nieco do seba, co sa odolnosti tyka...len jeden problem ma, a to je cena....3-4krat drahsia ako obycajna,...no ale na mensie plochy, kde je menej spar(vacsie formaty dlazby a obkladu), nemusi byt ta cena likvidacna....k tej aplikacii...kolega to skusil, hned sa to umyvalo teplou vodou a pekne sa to umylo, teda netreba strasit ludi s problematickou aplikaciou...
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem vsetkym za odporucania 🙂
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@michaelahrab Dobrý deň, akú špárovku ste nakoniec vybrali? Riešim momentálne to isté. Ďakujem.
Odpovedať
@michaelahrab ahoj, my mame tiez takuto kombinaciu - biela + drevodekor. Dali sme to tak, ze na zemi, na jednej stene a okolo geberitu je "drevo" so sivou skarovackou a na zvysnych stenach je biely obklad s bielou skarovackou. Je to pekne a ludia si obcas myslia ze to su biele steny celkom to splyva (obkladali sme to sami tak je to celkom aj pochvala 😄 ). Kazdopadne zalezi na tom co chces zdoraznit. Na zem by som asi skor nedaval bielu skarovacku. Iked obnovit sa to da aj umyt sa to da ale naco si robit zbytocne robotu. V druhej kupelni mame tiez tuto kombinaciu - biela + drevo ale na zemi je antracitova dlazba s ciernou skarovackou. (napodiv na tom nevidno flaky od vody)
Odpovedať
Profilova fotka
@silvikam zdravim, nakoniec sme dali sivu 🙂 mne osobne sa to velmi paci.
Odpovedať
Profilova fotka
@slavvo presne som chcela napisat, my sme dali jasmin, je to taka trosku zltkava alebo skor prirodna farba a ta sa nespini, lebo biela s bielymi kachlickami je jednak nevyrazna, a tiez sme zvazovali este tmavsiu ak by sme sa nerozhodli v kon. dosledku pre jazminovu, ale ta to naozaj ozivi.
Odpovedať
@michaelahrab @sisiatko12 , prosím Vás nedali by ste sem fotku pre inšpiráciu? Aj detail na špárovku aj celkovú fotku kúpeľne. Ďakujem veľmi pekne.
Odpovedať
Profilova fotka
@silvikam este zatial mame len jednu stenu, ked to konecne raz bude, tak urcite pridam. Hadze to taky odtien medzi slabo oranzovu a vanilkovou, tak, ze kachlicky pekne ukazu, ale aj slabo striebornu sme zvazovali, svetlejsia zvitazila, mame aj nabytok take slabo hnede drevo, tak k tomu sa to hodi, ak by sme mali len biely nabytok, sla by som do ineho odtienu 🙂
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@sisiatko12 fotku celej kupelne este nemam, nie je stale dokoncena. Pripnem aspon tuto
Odpovedať
Profilova fotka
@sisiatko12
Odpovedať
Profilova fotka
@michaelahrab je to take kontrasne, elegantne, moderne. Nasa je zas taka "vesela" hra farbami 🙂 Podla mne je to aj vec zvyku a hlavne pokial to nie je uplne kriklava a naozaj zla kombinacia, nic clovek nepokazi. Na podlahu ste davali aku ? Tam mate imitaciu dreva ?
Odpovedať
Profilova fotka
@sisiatko12
Odpovedať
Profilova fotka
@silvikam takuto este cerstvo pri praci som len nasla odfotenu, tam to moc nevidno ale.
Odpovedať
@silvikam ahoj, mne dali mapei mesačnú bielu, je to take strieborné. Nebolo to moje očakávanie, ale už som si zvykla.
Odpovedať
Profilova fotka
@sisiatko12 podlaha je hneda, rovnaka ako obklad na stene 🙂
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?