SLIM pracka alebo susicka, vhodnost susicky

Ahojtr, v prvom rade sa Vas chcem spytat, co si myslite o prackach so susickou - je susicka dobra vec, nenici to pradlo? A co para? Alebo je podla Vas lepsie susenie vonku? 2. mojou otazkou je, poznate nejaku vhodnu SLIM pracku so susickou? Ja som najuzsie nasiel 44 cm hlboke. Doma sa nevieme dohodnut, kulelnu mame o rozmere 165 cm a oproti pracke bude umyvadlo so skrinkou. Nasiel som pracku s hlbkou 37,7 cm, tzv. SLIM pracka, domaca pani chce vsak aj susicku, takze sa musime nejak dohodnut. Budem vdacny za kazdy navrh, Igor.
Odpovedať
aká para? sušička je super vec, 2v1 ja osobne by som to nekupila, samostatná sušička sa nedá porovnať s 2v1. Je tu o tom už nejedna téma.
Odpovedať
@igorf 2v1 tiez neodporucam. Tam je dolezite nalriklad aj to ze pracka je povedzme na 5kg pradla ale ak v tom chcete susit tak uz je susenie len na 3kg a musite nieco aj tak odobrat po prani. idelane to mat zvlast. a ak mate malo priestoru daju sa dat na seba. existuje na to drziak ktory to drzi pokope.
Odpovedať
@igorf sušička je super vec, tiež som chcel s parou, ale nebol som ochotný tú cenu za to zaplatiť, tak máme bez pary a vôbec mi nechýba. 2v1 by som tiež nekupoval. Na 2. ti neviem odpovedať.
Odpovedať
aj u nas za paru som odmietol dat tolko penazi. staci aj klasika a je to super hlavne v zime. ziadne susiaky po dome, vlhkost a podobne. cez leto zase ked je pekne tak sa susi pradlo vonku pokial to nepotrebujem mat rychlo suche. urcite odporucam
Odpovedať
@mateson @stokibb @slavoslav Ahojte, dakujem za nazory. Parou som myslel, ze ked clovek otvori praco-susicku, ide z tade para. Mame vsak ventolator. Ake su hlavne nevyhody podla Vas na praco-susicke okrem toho, ze clovek nevysusi na 1-krat vsetko vyprane pradlo? Vopred vdaka za nazory, Igor.
Odpovedať
@igorf ziadna para z toho nejde, voda sa zachyti v nadrzke alebo vytecie odtokom. Hlavne su dve nevyhody a to nizka kvalita a velmi vysoka spotreba energie, rozdiel je niekolkonasobny
Odpovedať
@igorf to by chcelo poznať názor niekoho kto má pračku so sušičkou, všade sú totiž informácie o nižšej účinnosti sušenia, ale možno je to tým rovnakým množstvom prania a sušenia, ale osobne si myslím, že každý proces potrebuje iný typ bubna a vnútorného usporiadania a neviem či sa to dá tak navrhnúť (možno áno, možno nie). Ja som vyberal sušičku na množstvo ktoré vyperie práčka a tak celá práčka ide naraz do sušičky a všetko je naraz úplne suché a hebké. Keď otvoríš sušičku nemala by z nej para vychádzať, je tam sucho a teplo.(ak by vychádzala para, asi niečo nie je v poriadku :-) )
Odpovedať
j a mam slimpracku so susickou,je to o kompromise,kedze ide o cm,nie kazdy moze mat oddelene,mam ju vyse roka a susim casto,ano,pradlo nici,podla mna viac ako volne susenie,ale ja vonku nemozem-smrad je v zime vacsi...pradlo mi smrdi,zo susicky nie,ale tiez nesusim v nej vsetko,kedze som este nenasla program-treba sa vyhrat..-ktory by bol pre vsetky typy pradla ok,ale napr.uteraky,vynikajuco,su makke...su veci,ktore nie.kosele,nohavice manzelove,si netrufnem,ani dcerine niektore jemne veci,ale to zalezi od toho,aku si kupis,ja mam candy,perie vsak ok,som spokojna,ziadna para nejde,je to jeden kus,voda sa vypusta cez prackovu hadicu,je tu riadne teplo,ked susi,a ked to mam zhrnut,uz by som nemenila..mam na pranie 8kg,susenie na 5 ale davam menej,lebo ak das viac pradla krci sa...
Odpovedať
@codyy @slavoslav @maria123 Ahojte, dakujem za nazory, pomozu. Pohodove Vianoce, Igor :).
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
prosím vás kto poradí,obnovujem tému to kamoške,ako ste spokojní so Slim práčkou so sušičkou,značku ktorú? Dík.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
@marta2610 pripojim sa, zhanam slim susicku chcem ju dat do skrine cizemam k dispozicii hlbku 51cm
Odpovedať
Profilova fotka
@igorf per iba tolko kolko vysusi
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@katy_kotulakova Ked budes susit musi byt skrina otvorena na to pozor
Odpovedať
@katy_kotulakova Mám slimkovú sušičku Hoover, má hĺbku 47 cm a suší max 7kg prádla /to je na nej napísané :-) /
Odpovedať
Keď sme sa my rozhodovali nad sušičkou, tak po prečítaní pár recenzií sme nad 2 v 1 ani nerozmýšľali.. pripadalo by to do úvahy jedine, ak by sme ju silou mocou chceli a žili v malom byte, čiže by nebola iná možnosť. Ak je to možné priestorovo umiestniť tak jednoznačne 2 špecializované spotrebiče na čo sú určené.. zároveň môžete v jednom čase prať aj žehliť🙂 Môžu vám pomôcť aj tieto tipy pri výbere https://etipy.sk/ako-si-vybrat-najlep...
Odpovedať
Profilova fotka
@kocere Do maleho bytu je to relativne dobre riesenie, ale akonahle to priestor dovoluje, tak je najlepsie ist do samostatnych kuskov, pretoze aj ta susicka je ovela efektivnejsia, ked je zvlast.
Odpovedať
@tad8 Nevedel som si urobit nazor, tak som asi pred mesiacom kupil najlacnejsiu 2v1 na trhu - Candy na 8kg + 5kg. A musim povedat, ze nesusi o nic horsie, ako samostatna susicka, ktoru mame tiez. Za 230€ v akcii super. Jedina nevyhoda je zlozite cistenie gumovej manzety po suseni, kedze nema filtre, ako susicka. K znacke vyhrady tiez nemam, predchadzajuca pracka vydrzala asi 15 rokov. Uvidim, kolko vydrzi tato kombinacia.
Odpovedať
@tad8 presne to iste som napisala 🙂 plne suhlasim
Odpovedať
Presne kvôli paneláku mám malú 2v1 LG ale poviem Vám čím ďalej tým menej suším. Na začiatku sme skoro všetko ale dosť to ničí materiál. Teraz už len vynimocne
Odpovedať
Profilova fotka
@bigjamajko Len to ked mas dva v jednom tak musis potom odoberat z toho pradla co peries, nemozes to vsetko dat do susicky, ked je tam odporucana ina hmotnost pradla nie?
Odpovedať
@tad8 asi by to tak malo byt. Ale skor sa perie tak, aby sa to dalo hned susit.
Odpovedať
Kvoli tomuto nas na predajni odhovarali z takehoto riesenia @tad8. Ze tie kg je tam rozdiel a teda vzdy treba nieco odobrat aby to bolo dobre vysusene.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?