Skúsenosti s voľne stojacou vaňou Marmoro Leila

ahojte, prosím má niekto voľne stojacu vaňu z liateho mramoru, napr. Marmoro Leila? Keď by som chcela voľne stojacu vaňu, musím mať špeciálne urobený odpad, alebo sa napája ako klasické vane? (nie som technický typ:-) ). A zaujíma ma aj skúsenosť s liatym mramorom..ĎAKUJEM!!
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Treba tam len taky specialny sifon s prepadom. Ale napaja sa do odpadu ako klasicke vane. Pri liatom mramore, sa nemusis nicoho bat. Vana je ale velmi tazka!
Odpovedať
ĎAKUJEM!!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Prosím vás má niekto vanu Olivia od firmy Marmoro?Strašne sa mi páči design vane,len ju nikde nemajú naživo.Videli sme vaňu Leila,ale bohužiaľ ten povrch mi skôr pripadal ako laminát:Už keď otvorili krabicu,kde bola vana zabalená,ten smrad sa nedal necítiť.Totálne acetón,laminát.Aj pri klopaní na povrch to znelo ako plast! Pritom keď nám v jednej predajni ukazovali vzorku ako by mal ten liaty mramor vyzerať,tak to bolo úplne iné,ako tá vaňa Leila. Mimochodom boli sme ju pozrieť v predajni,kde keď som povedala,že som z nej sklamaná,tak že čo by sme chceli,veď je to Čína:O To akože čo by som aj chcela za tú cenu:O Pritom stojí 1200 Eur. Pritom v Nitre mi tvrdia,že výrobca je zaručene kvalitný,určite nie v Číne. Som bezradná,už súrne potrebujeme vaňu:(
Odpovedať
Ahoj,my sme za nejakých 975 € kupili vanu rita,co je podla dodavatela ta ista vana ako olivia. Je to liaty mramor,celkom dobrej kvality,teda aspon na pohlad,uvidime po rokoch,podla mna vyrobene v Cine,vana je relativne mala ale sadnut sa da aj s natiahnutymi nohami (mam 175cm), u nas najma kvoli detom,vaha cca 120kg.pripojenie sa da cez vanovy sifon,aj ked sucastou vane je flexihadica dlha asi 1m s koncovkou 32mm a klikklak uzáver.dodanie bezproblemove,cca 3 týždne.
Odpovedať
@vysoketatry To naozaj by sa vyrábalo v Číne?Veď predajcovia tvrdia,švédsky výrobca Marmoro!
Odpovedať
@vysoketatry prosím kde ste ju kúpili za 975? Vďaka za odpoved. Je to váha od Laguny?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@mirao ahoj, tiež by sme ju chceli...kúpili ste si ju?
Odpovedať
@astor73 Ahoj,kúpili sme vańu Marmoro Olivia.Mám v albume.Nakoniec som ju našla okolo 1000 Eur.Odkiaľ ste? Minule som objavila pekné vane v Aquateku v Topoľčanoch.Keby sme namali kúpenú,tu si určite vyberiem.Mali tam tuším 5-6 kusov priestorových všetky do 1000 Eur.Oplatí sa mrknúť.
Odpovedať
@mirao z PN, je to kúsok od TO...aký obchod? nemáš nejaký link? ďakujem! a ako ste spokojní s Oliviou?
Odpovedať
@astor73 No ešte len stojí a čaká na osadenie:) Sme v štádiu zháňania obkladov.Takže ešte to potrvá.Ten obchod si vygoogli Aquatek Topoľčany.Boli sme tam tento týždeň kupovať umyvadlá.Všade umyvadlá na dosku od 200 -300 Eur (keď nechceme nič kupovať v Merkury markete),tak všade ceny že dovidenia.Nakoniec som zohnala tu(cena za kus 105 Eur) ,keďže sme kupovali dva kusy,predali za cenu 177 Eur za obidve!Pekné elipsovité k vani.Už sme tam vyhliadli aj sklo do sprch.kúta.
Odpovedať
Profilova fotka
@adelcek Stačí Vám bežná predpríprava na mieste, kde bude umiestnená vaňa. Ku každej voľne stojacej vani je od výrobcu doporučený sifón, ktorý je uspôsobený, jednoducho povedané - aby pasoval :) Konkrétne model Marmoro Leila, keď si pozriete tech. list, má podestu, pod ktorou je miesto na umiestnenie vaňového sifónu. Pre dobrého vodára záležitosť na pár minút ;-) Voľne stojaca vaňa z liateho mramoru je super dizajnová záležitosť, no nieje vhodná na každodenné použitie. Určite by ste mali mať sprchový kút a vaňu používať, len na relaxačnú kúpeľ. Liaty mramor je super na sprch. vaničky, no pri tvaroch vane, je menej odolný (škriabance, obité rohy, atď)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@mirao vďaka za tip...do topolčian chodievame domov na víkend k rodičom, určite tam pôjdeme pozrieť :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@mirao už ste pokročili a vyskušali vanu? mame tiež zaujem kupit od marmora len sa obavam udrzby a kvality vane...nejake postrehy nemate? naviac mi pani predavacka neodpovedala ani kde sa vyrabaju /vyhla sa odpovedi :)
Odpovedať
@lucialle Bývať by sme chceli ísť na Vianoce.Neviem či sa nám to podarí:) Nemám ju vyskúšanú.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, Odporúčam pozrieť e-shop http://www.svetkupelne.eu/ Už dlho tieto vane predávajú, dovážajú si ich priamo a teda majú aj najlepšiu cenu.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, tu maju za 887,11 € s DPH , tiez budeme kupit Marmoro Olivia: http://www.kupelnasnov.sk/marmoro-new...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Neviete kde sa dá vydieť vaňa Marmoro Olivia, najlepšie blízko KE.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@lucialle @mirao @mirao ja ju mám a som spokojná
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?