Skúsenosti s batériami RAVAK

Ahojte, chcem sa spýtať aké máte skúsenosti s batériami RAVAK. Ako sú na tom s kvalitou oproti GROHE? Chcel by som do sprchy túto termostatickú batériu http://www.kupelnasnov.sk/ravak-termo.... V sprche mám nízku výšku, tak tam potrebujem čo najnižšiu sprchu a chcem to takto na batérii. U RAVAKU som jedine našiel s požadovanou minimálnou výškou (potrebujem max 88cm od osi vývodu na batériu) A do vane by som chcel túto termostatickú hlavicu http://www.kupelnashop.sk/product/rav... Ďakujem
Odpovedať
Nikto nič?
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Ako predajca Vám môžem povedať, že reklamácie na batérie značky Ravak v podstate nemáme. Osobné skúsenosti s používaním ale nemám.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
O kvalite zatial neviem, ale mam velmi zlu skusenost s firmou. Vyrobok co som kupil bol v skutocnosti iny ako zobrazeny na krabici, fotkach aj navode. Firma Ravak reklamaciu neuznala, lebo vyrobok je funkcny. To ze technicke riesenie je ako z pomocnej skoly a v rozpore so vsetkym podla coho zakaznik moze vyberat, to ich netrapi. Som zvedavy ci aspon opravia dokumentaciu. Takto klamu zakaznikov.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?