Skusenocsti s WC s funkciou bidetu/bidetovym sedatkom

Ahojte.Mate niekto skusenost s wc In-wash Inspira od firmy Roca?Chystame sa ho kupit, ale nikde sme ho zatial nemali moznost vyskusat.Odporucili by ste ho?
Odpovedať
Profilova fotka
@sisaval mam skusenost s bidetovym sedatkom WC Komfort. Za mna super, odporucam ;-) S Rocou nemam skusenost, pozriem co to je....
Odpovedať
Profilova fotka
Dlhorocne skusenosti s podobnym od Geberit a aj original japonskym Toto. Vyborna vecicka, inak v Japonsku bezna vec aj na verejnych wc... pozeram ze ta Roca nema vyhrev sedatka... inak vyzera fajn a podstatne lacnejsie nez Toto... geberit uz neviem kolko stal, no dost sa kazil...
Odpovedať
Profilova fotka
@sisaval Konkrétne tento si kamoška vybrala, dlho preberala, ale napokon sa preň rozhodli, že je to super, tie funkcie, šetrí aj miesto, aj čas, že je to paráda. Lepšie ako nejaká sprška alebo čosi podobné, toto si nastavíš ako čo chceš :-)
Odpovedať
mne sa toto wc veľmi páči, má dosť funkcií, ktoré odcení podľa mňa každý. Len tá cena nie je moc ľúbezná, ale tak je to investícia na dlhé roky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sisaval kamoska ma zlu skusenost s touto znackou. Ked tak tadsej geberit. Kvoli Roca wc museli rozbijat rozvody v hotovom dome, malo to tam nejaky uzky odtok ci co, mozno len chybny vyrobok ale aj tak.. uzili si zabavy pol roka..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?