Skrinka nad wc - hlboká 15 cm, stačí?

Ahojte máte niekto takto robenu skrinku nad wc? Rozmýšľam nad takým niečím, ale vyjde nám pravdepodobne len 15cm hlboká. Bude to stačiť? Zmesti sa tam vlastne niečo
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@martina151515 tak nejake saponaty a tolaetny a vreckovky sa tam zmestia podla mna v pohode...
Odpovedať
@martina151515 Zmestí sa tam všetko, čo nebude väčšie ako 15 cm. Napr. rolky toaletného papiera, čistiace potreby, šampóny, sprchové gély a pod.
Odpovedať
co ine okrem roliek papiera na zadok, nejakej chemie na misu by si tam chcela skladovat? A kolko sa toho zmesti zavisi od poctu a dlzky polic.
Odpovedať
ideálne miesto pre trezor na certifikáty a povolenia :-D
Odpovedať
Uplne staci, ved tam das len par flias a toaletak, ideal, bude ku vsetkemu super pristup.
Odpovedať
@zita19 nic take.. Sprchové, pripravky na umývanie, toaletaky.
Odpovedať
podľa mňa super nápad a super miesto na umiestnenie papiera a čistiacich prostriedkov. Bude to schované, ale zároveň to budeš mať všetko po ruke. Ja by som do toho išla aj keď len takáto môže byť tá hĺbka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez s myslim, ze pohoda, na take tie veci co sa bezne povaluju po zachode alebo po kupelni, toaletny, cistiace, osviezovace a tak :)
Odpovedať
@martina151515 myslím, že máme takú hĺbku skrinky tiež nad wc a zatiaľ bez problémov. Pri tejto skrinke by som sa ale skôr zameral na výšku vnútorných políc. Niektoré čistiace prostriedky alebo osviežovače vzduchu sú vyššie, tak aby nebol problém ich tam narvať :)
Odpovedať
Fiha, to si asi aj ja dam, nemame na zachode ziadny ulozny priestor, ale dal by sa dorobit
Odpovedať
@martina151515 samozrejme, ze tam das nejake veci. Ak nemas dostatok ulozneho priestoru, tak si tam daj hoci len takuto mensiu skrinku. Vzdy lepsie ako nic :-)
Odpovedať
@martina151515 teraz su take skrinky nad wc aj celkom v mode, nie? Uz som to viacerym videl.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@olgina7 tak ulozne miesto je, ale chcem využiť co najviac priestoru lebo skriniek nie je nikdy dosť
Odpovedať
Mať tak zaprataný hajzel skrinkami, radšej postavím latrinu.
Odpovedať
ja mám nad wc a bidetom skrinku hlbokú 13,5 cm a môžem povedať, že tam naozaj dám toho veľa! Všetky čistiace prostriedky, wc papier, šampóny,... Úožného priestoru nie je nikdy dosť... Určite by som na tvojom mieste neváhala a budeš určite spokojná...
Odpovedať
Ja mam skrinku hlboku 17cm, ale aj 15 bude uplne stacit. Urcite si ju daj, je to super riesenie- to ze mi nikde nestrasia toaletaky, sprej, cistice a ostatne pomocky je super. Mam ju uplne do stropu a je plna :-) Ked budes riesit policky premeraj si co mas ake vysoke a podla toho ich daj (napr. ja mam miesto akurat pre dve rolky toaletaku na sebe ;-) )
Odpovedať
@ruren Jasne, radsej mat toaletaky, hygienicke potreby, sprej atd. na muriku nad geberitom alebo na zemi, to je estetika sama o sebe. Da sa to urobit aj fakt pekne.
Odpovedať
@maminecka2 dakujem za užitočné rady. Podľa mňa sa tam zmesti aj 20cm,musíme pomerať lebo na boku je okno ( ako na foto), ostatne nebude ako na foto
Odpovedať
@topgan nejde mi o modu ale o vyuzitie priestoru, mozem tam mat spreje, toaletaky atď keďže pod umyvadlom nebude velka skrinka ( jedná sa o kupelnu s wc)
Odpovedať
@astor73 super, ďakujem za odpoveď. Musíme to pomerať, mozno sa tam zmesti aj viac ako 15cm
Odpovedať
Profilova fotka
@martina151515 všetko je lepšie schovať do skrinky, aspoň nebudeš musieť nonstop upratovať :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj :-) My máme tiež takúto skrinku nad wc. Hĺbka je 20 cm a úplne to stačí. Mám tam ako mnohí napísali toaletný papier, čistiace prostriedky a hygienické veci :-)
Odpovedať
@astor73 To máš šampony na zadok? Keď sú v záchode? @maminecka2 WC nieje skladisko.
Odpovedať
Profilova fotka
Podla mna hej. vsak co by si chcela na zachode skladovat, flasky z drogerky nie su sirsie a ani toaletak. a to je tak vsetko co tam mozes mat :) pohoda, inak pekny dizajn, celkom sa mi pozdrava
Odpovedať
@ruren to wc budem mat v kúpeľni ;) takže šampóny nie sú až tak od veci, či vy ich doma skladujete mimo kúpeľne?
Odpovedať
@domi1818 ďakujem krásne za odpoveď, tak to teda dáme
Odpovedať
@maminecka2 @domi1818 @astor73 a mohli by ste mi poslat fotky ak máte? Kludne do ip
Odpovedať
@martina151515 Ja v kúpeľni nemám záchod, ale v kúpeľní šampóny samozréjme sú na mieste, ale tu bola reč o samostatnom WC, či nie?
Odpovedať
Profilova fotka
@ruren ja v tom problém nevidím. V samostatnom WC mame vstavanú skriňu a tam komplet zásoby veskerej chémie potrebnej v dome, zásoby toaletaku, sprchace, šampóny i kefky do rezervy... Proste prirucny sklad. To co sa používa je samozrejme v kúpeľni.
Odpovedať
@ruren a nie je to jedno, kde sa skladuju zasoby hygienickych potrieb a cistiacej chemie? Ci v nejakej skrini v kupelni, na chodbe alebo na WC. Vsak sampony co potrebujes mat po ruke mas pri vani alebo v sprchaci, tie nenacate tiez treba niekde odlozit.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?