Sklenena stena do sprchovacieho kutu

Zdravim vas. Vie mi prosim niekto poradit kde kupit najvyhodnjsie sklenenu stenu 1000x2000mm do sprchovacieho murovaneho kutu? Dakujem
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Ahoj, ja budem riešiť cez umakov.sk Majú tam aj rôzne uchytenia a tesnenia na osadenie Budem kupovat stenu cca 230x170cm
Odpovedať
@lubomird pokud si schopný si stěnu namontovat sám, tak je úplně nejlevnější si zadat výrobu přímo k výrobci skel. Je to řádově levnější než přes realizační firmu. Komponenty k uchycení koupíš kdekoli na netu.
Odpovedať
@rabies pochybujem ze maly sklenar bude mat v portfoliu skla s ochranou proti vodnemu kamenu... ale vyrobcovia sprchovych kutov taketo skla maju, takze udrzba bude lepsia a sklo vydrzi dlhsie krajsie.
Odpovedať
@eduardgein ta ochrana proti vodnemu kamenu to je len taky marketing. Mame sklenenu stenu s tou "ochranou" a vobec do nefunguje :). Mame ten kut par dni. Teda nie je to nejaky opotrebovany material
Odpovedať
ja som kupoval stenu 200x120cm oasis f3 od aqua... a vyslo to nejakych 300€, kotvenie-konzoly nejakych 100€, pomer cena vykon asi najlepsie, ale hladal som najrychlesie a najpohodlnejsie riesenie.
Odpovedať
@eduardgein ta ochrana je blbost. Ak velmi chce nastrieka si tam nanotechnologiu-tiez na dve veci mu bude . Sklenarstvo je lacna a dobra alternativa.
Odpovedať
@atlaska Ta ochrana nie je blbost.... teda samozrejme podla vyrobcu, niekto tam hodi ze maju upravu a maju tam trt a dva orechy. Lepsie znacky maju mensiu porovitost skla /preto je sklo drahsie/ a tym je samozrejme nimi aplikovana vrstva odolnejsia ako nastrieka sklenar. Spolupracujem s takym sklenarom, oni tam tu vrstvu striekaju, ale nechyta sa to na sklo dajme tomu od huppe, ale samozrejme je to niekedy lacnejsia alternativa.
Odpovedať
@eduardgein ked porovnam HUPE, Ravak a noname sklo - u nas vsetko za jedno.
Odpovedať
@atlaska teraz asi trochu nechapem... mali ste doma sklo huppe, ravak aj no name a vsetky skla boli rovnakej kvality?
Odpovedať
@eduardgein a ktoré sú lepšie značky podľa teba okrem huppe?
Odpovedať
Mali sme Ravak, teraz mame HUPE, aj sklenenu priecku zo sklenarstva. Naj su kuty bez skla. Co sa tyka vodneho kamena nevidim rozdiel. @eduardgein
Odpovedať
@atlaska hmmmm, tak potom by som riesil filter na vodu. Na slovensku je vseobecne dost tvrda voda. Ale aj tak si myslim ze huppe muselo vydrzat najdlhsie bez vodneho kamena :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@stolverka viem ze z cenovo dostupnych san swiss kupuje skla uz s upravou anticalc.
Odpovedať
@eduardgein san swiss je ronal? Je rozdiel v kvalite ronal a huppe podľa teba?
Odpovedať
@stolverka jj san swiss patri pod skupinu ronal. vyssie rady zo san swissu konkuruju huppe. ale san swiss ma aj ekonomicku triedu.
Odpovedať
@eduardgein Ďakujem
Odpovedať
@eduardgein na skle ostanu kvapky a ked uschnu, tak to je vidno. To nema s porami asi nic spolocne. Ja nemam noname sklo.
Odpovedať
@joxe logicky ak mas na menej porovitom skle nanesenu tu vrstvu, tak sa tam pomalsie usadi vodny kamen, ako na skle s porami, ci mi nieco uslo? Ak das na celne sklo auta vosk, tak ti tam tiez nezostanu kvapky ale to pekne steka dole. Treba kupit stierku na sklo do sprchy a po osprchovani utriet sklo to je najlepsia ochrana, ale nikomu sa to nechce robit. Ani mne, preto mam na skle vodny kamen :)
Odpovedať
Teda na dokonale rovnom, bezporovitom materiali sa nic neusadi?
Odpovedať
@eduardgein mame zmakcovac, tvrdost vody 7-9 nemecka. Kamen sa usadi vsade, po skusenosti s Ravakom, kedy mi este pribalili speci pripravok na umyvanie skla a este sprej ktory sa mal pouzit ked to vraj po cca 3 rokoch prestane fungovat, sme sli do HUPE a je to jeden cert. Stierku mame aj pouzivame, mne to extra nevadi,vadi mi ta ich argumentacia. Na celnom skle sa pouzivaju stierace, vzduchom su kvapky vyhanane z okna prec a pada makky dazd.
Odpovedať
@eduardgein nemyslel jsem malého sklenáře, ale výrobce skla. Není problém si nechat sklo upravit podle požadavků včetně vrtání, broušení, kalení atd.
Odpovedať
@rabies lepsie ked to robi vyrobca skla ako ked to tam strieka sklenar. Teda aspon trvacnejsie.
Odpovedať
@joxe skus si precitat co pisem a budeme v klidku... alebo ja ti to ulahcim... pisal som ze sa to tam pomalsie usadi.
Odpovedať
@eduardgein pomalsie je velmi relativny pojem. Taky marketingovy. Ja mam realne skusenosti a keby som si mal vybert sklo, tak tento parameter nebude hrat ziadnu ulohu. Lebo to proste nefunguje :). howg :)
Odpovedať
@eduardgein Nefunguje... Ani omylom. Ani nanopena nie je zazrak, mozes mat sklo aj z piatej galaxie, vodny kamen je previt. Mam aj specialne prostriedky na sklo, aj uplne najspecialnejsiu stierku na sklo, aj kärcher na okna a naozaj po kazdom sprchovani to otrieme a vodny kamen sa statocne usadi. takze som po 3 rokoch pred to moje uzasne drahe sprchove sklo pekne nahodila zaves.
Odpovedať
@lubinkag. Funguje :) ale treba mat na to vytvorene idealne podmienky. Ale treba citat celu diskusiu...
Odpovedať
Ja mam v sprch. kute nie cire, ale mliecne sklo a velka spokojnost. Umyjem tak raz za 3 mesiace Fixinelou a znova mozeme frcat 3 mesiace bez stierok, zotierania a inych cas a nervov uberajucich aktivit. Cire je sice krasne, ale ruku na srdce, ako dlho je krasne a ako dlho maju majitelia nervy na to, aby ho zotierali po kazdom sprchovani, pripadne po par sprchovaniach?
Odpovedať
@eduardgein Citala som, ale tak dobre, ked chces ma pravdu, tak ju mas ;-)
Odpovedať
@cannella su to 4tahy stietkou akurat zo mna opadaju kvapky vody a mozem sa nacahovat za uterakom.
Odpovedať
@joxe Ahoj my máme sprchový kút od Aquateku a môžem povedať o max. spokojnosti. Kukni do albumu je tam aj názov sprchového. Voda pekne stečie a na skle skoro vôbec nie je vidno stopy po stečenej vode.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?