Sanitárne čerpadlo a vaše skúsenosti

ahojte, máte niekto reálne skúsenosti s niečím takýmto? http://www.koupelny-sen.cz/sfa-sanivi... uvažujeme o tom..
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
aj mna by zaujimalo, ci niekto tie cerpadla realne pouziva a ake su skusenosti... @pralinkaaa vy ste to nakoniec pouzili?
Odpovedať
@marvee ano použili inakšie to nešlo - mame solofit či ako sa to vola..ale reálne tam ešte nebývame tak neviem dať presné referencie teraz..
Odpovedať
Profilova fotka
@pralinkaaa a mate to na wc, ci kuchynu? my chceme dat na kuchynu. prosim ta,ako to huci? nie je to rusive. bo mame kuchynu s obyvackou.
Odpovedať
@marvee mame to presne na kuchynu s obyvačkou - dávali sme kuchynu do obývačky na uplne inu stranu bytu - neviem ako to huči žiaľ ešte nemame kuchynu spravenu a nebyvame :-( ale maôžem sa ti ozvať za par dni by sme sa mali sťahovať potom - ak nebudem pripomeň sa pls. aby som nezabudla...a potom poviem presne
Odpovedať
Profilova fotka
@pralinkaaa super, urcite sa pripomeniem, bo som nekutocne zvedava na to. vsetci am odradzaju,ale podla mna len pre to,ze to nepoznaju. a nechce sa mi kvoli odpadu dvihat podlaha v celej kuchyni :(
Odpovedať
Profilova fotka
Ked odčerpáva vodu tak to je dosť počuť, je to dobrá vec kde nieje možne naťahať odpady.Montoval som to už do panelového bytu pod dres do skrinky ale zaberie to aj dosť miesta.
Odpovedať
Profilova fotka
@kvp a nelutujes? urobil by si to znovu? a hluk je aky asi? ako mycka, pracka? ci vrtacka ? :)
Odpovedať
...ved píšu 36 decibelov a to je menej ako digestor....
Odpovedať
Profilova fotka
@box mas ho?
Odpovedať
nie nemám, iba som čítal techn. dokumentáciu....
Odpovedať
no presne nam to naťahať nešlo dvíhať podlaha v celom byte by bolo šialené - som pripravená že to počuť bude, ale tak čo už....zvykneme si
Odpovedať
Profilova fotka
@pralinkaaa ahoj,tak ako? uz byvate? je to velmi pocut?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@marvee my sme raz boli ubytovany v jednom rodinnom penzione a tam s tym mali riesene wecka. Huci to o nieco menej ako drvicka. Je to v podstate kalove cerpadlo obalene peknym plastom.
Odpovedať
Profilova fotka
@mariand takze v pohode? odporucal by si to, teda co sa tyka toho hluku?
Odpovedať
Profilova fotka
@marvee mne to vtedy nevadilo a ked by som to mal doma a vadilo by to, da sa skrinka zaizolovat paramidkovym molitanom :-D
Odpovedať
@marvee ahoj tak ano tretí deň ale iba takže ešte som moc nepoužívala ale podľa mňa to nei je počuť...v kuchyni vôbec skôr viac ked som bola v kupelke a muž pušťal v kucyhni vodu tak to v odpade tak zabublalo.a le fakt nič strašné....viac počuť chladničku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pralinkaaa super super!!! dakujem ti moc! ak by si mala dake postrehy este prosim daj mi vediet, cerpadlo budeme asi az o dva mesiace kupovat,tak ak by naaaaahodou nieco :)
Odpovedať
no občas to ako počuť ale nie je to vôbec hrozné inak my to máme v stene - mame tehlovy dom a tá stena kde sa zasekával odpad bola "dutá " tak to dali tam ale nemá to dvierka takže podla mna to odhlučnené mocn ie je....veľa šťastia
Odpovedať
Profilova fotka
@pralinkaaa ahoj, dake nove skusenosti? a prosim ta aky typ a znacku mate? nam sa uz rekonstrukcia bliiizi! diki
Odpovedať
u nas mame podobne v kuchynskej skrinke pod dresom, tiez ma vsetci odradzali ze to huci a smrdi, ale inak sa nedalo... kuchyna je tiez prehodena do obyvacky. funguje uz viac ako pol roka, hukot je len mierny, viac ako chladnicka ale neprekaza psovi ani babatku... zabera dost miesta a hlavne zo zaciatku bolo citit aj mierny zapach, ale ten casom ustal. treba si dat pozor aby bolo mozne cele cerpadlo lahko odpojit a vybrat kvoli cisteniu. na nasom sa asi po dvoch mesiacoch pouzivania zacal zasekavat plavacik co spusta cerpadlo takze stale hucalo a nevypinalo, po rozobrati a vycisteni sa problem zatial nezopakoval.
Odpovedať
@marvee ahoj stále to isté nič nové a máme to Saniform tuším sa to volá?
Odpovedať
@pralinkaaa SOlofit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pralinkaaa takze mame kupovat? :)
Odpovedať
@marvee no tak ja zatiaľ s tým problém nemam ak nemáte iné riešenie asi áno..samozrejme lepšie by to bolo mať normálne..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ahojte, my mame presne Sanivite Silence, doteraz spokojnost, no prave nam zacalo po 4 rokoch trosku "hrkat" - zda sa, ze pokazeny motorcek/loziska(?) - mozno ho budeme musiet vymenit:-S @pralinkaaa @marvee @r4mis Ako ste zatial spokojni so svojimi cerpadlami? Neboli nejake podobne problemy? Dakujem!
Odpovedať
@kiaramia ahpj zatial spokojnost ziaden problem ma dva roky
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahojte,ma este niekto skusenosti s cerpadlom? Odporucate do tehloveho byti? Nie je ho moc pocut? Susedia pod/nad nami ho nebudu pocut? Ako je to s elektrinou - stupli vam naklady odkedy ho mate? Dakujem
Odpovedať
@zuz4579 Ja som ho montoval v De na stavbe a nebol problém...Pri teste bolo počuť iba tichý chod motora a vodu ako tlačí do kanála... No a spotreba?? Sú rôzne čerpadlá s rôznym príkonom..Ak sa dobre pamätám tak to bolo okolo 500W..Veľmi rýchlo sa nádrž vyprázdnila...Aké sú náklady na elektriku??? Závisí, ako ho často budete používať ;-) Odsleduj si to koľko krát približne zapína denne a budeš vedieť koľko si spotrebovala elektriky za deň krát mesiac a máš to. ;-)
Odpovedať
@technik007 proste bude na vodu z kuchyne, kupelne a wc, takze bude sa vyuzivat casto. Nepaci sa mi velmi myslienka schodika a vyvysenej podlahy v jednej miestnosti.
Odpovedať
@zuz4579 No niekedy sa tomu nedá vyhnúť...nejde veci niektoré domyslieť na 100%, pretože sa vyskytne nejaká maličkosť a máš pred ďaľším problémom. :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?