Sanita

Dobrý deň vybrala som si do kúpelne umývadlá kolo twins aké k tomu wc? Wc by malo byť závesné a taktiež hranaté dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@matia35 Ahoj, záleží najviac na cene akú si ochotná zaplatiť :) Ak si si vybrala úplne hranatú verziu umývadla hodil by sa úplne hranatý záchod napríklad Duravit Vero ak nemáš v pláne tak veľkú investíciu ber do úvahy umiestnenie wc a teda to ,čo vidieť pri pohľade z boku alebo s predu. Aj séria Duravit D-code je kvalitná s cenou cca 150 eur so sedátkom.
Odpovedať
Profilova fotka
@matia35 hranatých toaliet je na trhu viac než dosť. Ak máte vnútro umývadla oval, hodí sa aj oblá toaleta. Ak máte pravouhlé, tak určite hranaté. Najviac hranatej keramiky majú asi taliansky výrobcovia a pod.
Odpovedať
priatelia potrebujem kúpiť sanitu a obklad do celej kúpelky...kde mi odporúčate kúpu,???? cez net? siko, tomi....??????
Odpovedať
@pancake Ahoj, na našej stránke nájdeš široký vyber obkladov a dlažieb a tiež aj kúpeľňovej sanity. Môžeš si to u nás pozrieť a následne zájsť do niektorého z kúpeľňových štúdií, ktorých adresy nájdeš na stránke predajcov. Tam ti spravia aj grafický návrh a dobre poradia, aby ti to aj všetko spoločne ladilo :) Prípadne ak budeš chcieť s niečím ďalším poradiť, stačí napísať. ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@pancake Zdravím, ak máte málo času behať po kúpeľnových štúdiách, ale potrebujete sa rozhodnúť správne, získať nezávislé rady a kontakty na odborníkov, .... začnite s video- prezentáciami, ktoré nájdete na webe Prvej Školy o kúpeľniach, prípadne mi napíšte konkrétne otázky alebo sa dohodneme na konzultácií cez Skype a prejdeme si všetko osobne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?