Sanita z Poľska

Známy mi povedal, že sa v Poľsku dajú kúpiť aj kvalitné výrobky, napr. sanita či interiérové dvere. Nevie mi niekto seriózne poradiť, kam ísť v Poľsku nakupovať?
Odpovedať
@tamaro v polsku dostanes znacky napr. sanity ako Roca, Laufen, ... teda osvedcena kvalita ktore je rovnaka ako u nas. zalezi od toho odkial si, ale ak si tam nieco objednas, k cene musids priratat aj dopravu t.j. raz ked tam vycestujes aby si to objednala a druhykrat, ked ides pre tovar. Ja som bola v Novom Targu je tam velke kupel. studio a ceny vtedy (cca 2roky dozadu) boli len o nieco nizsie ako sa dalo kupit cez e-shop Ine je ak si mas moznost cez niekoho vPolsku objedat z PL e-shopu. Dvere napr DRE, Pol-skone, Centurion su polske vyrobky, takze by mohli byt lacnejsie ;-)
Odpovedať
Díky za info.
Odpovedať
Profilova fotka
@tamaro ja som bol nakupovat v polsku tento rok a okrem zachodou (tie su ovela drahsie ako u nas) som tam kupil celu sanitu a omnoho lacnejsie ale dlazbu a obklad kupis vyhodnejsie u nas. Nakupoval som v targu cely nakup trval 11 hodin chodenia po obchodoch bola to fuska ale za super cenu. Napriklad cestu mi preplatila vana stala o 70eur menej ako u nas. :-)
Odpovedať
@mkbb Dík!
Odpovedať
Profilova fotka
Leroy Merlin v Bialsko Biala. Pozri v google, majú tam vždy na stránke aj letáky aktuálne. My sme tam kupovali veľa vecí, máme ich už cez dva roky a všetko ok, hneď vedľa je aj veľký obchodný dom, ako aupark, tam je elektro tam sme zase kúpili varnú dosku a rúru. Na porovnanie, len drez čo sme kúpili nerezový v Merline za 49 eur v mercury markete ho mali za 149 eur. presne ten istý. Digestor v Merline cca. 100 eur, v Mercury 159 a podobne. Kúpili sme aj gress na chodbu ale ten po ceste tam, už neviem ako sa to volalo taký veľkosklad hneď pri ceste. Vo výpredaji za 5€ m2 :-)
Odpovedať
@rosaria Ďakujem! :-)
Odpovedať
@rosaria netreba ani do Bialsko bialej cestovať ja chodim kúsok za hranice do mesta Zywiec (hádam som to dobre napísal) tiež tam majú veľke štúdio a široký výber. Navyše ked som tam bol prvý raz, tak mi odporúčili toľko predajni že som nevedel do ktorej skôr. Cenovo to v poľsku vyjde dobre a s kvalitou som aj ja zatiaľ spokojny.
Odpovedať
@oondrejj Ďakujem !
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@wrzteq Vieš mi prosím ťa povedať, kde v Nowom Targu je to kúpeľňové štúdio? Ideme komplet prerábať 1 izb. byt, bol niekto v najbližšom období v Poľsku na nákup materiálu?
Odpovedať
@strejdo001 daj si do google lazienki nowy targ a zistis ze je ich vela ;-) ja som bola v bomar a tusim GUT a este v nejakom, ale to uz si nepamatam (toto som riesila pred 4 rokmi)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?