Robotník nám poškodil novú vaňu

chcem sa opytat,co by ste robili,ak by ste si dali firmou zrekonstruovat kupelnu a robotnik vam poskodil uplne novu vanu,tak ze sa v nej postavil v gumenych slapkach,na ktorych mal prach a spinu a nedal si do vane ziadnu handru,resp. sa nevyzul do ponoziek. Na prvy pohlad ziadnu vadu nevidno,no ked sa z urciteho uhla pozriete,tak to vidno,presne stopy , kde stal a takisto aj dotykom to citit,ze nie je uplne hladucka ,ale trosku drsnejsia. Ide o smaltovanu vanu.
Odpovedať
@martasnv určite by som to riešila s firmou... platíš im kopec peňazí za to, aby robotu urobili dobre tak nech to riešia...
Odpovedať
zavolala som aj majitela firmy,ktory prisiel aj s robotnikom a vravela som to,no oni obaja ziaden problem nevideli. ako som spominala,na prvy pohlad to nevidno a ked to rukou presiel,vravel,ze nic neciti,mozno ma hrubsiu pokozku na prstach,tak to necitil. Ukoncili sme to tym,ze sa to potom pri vyplacani spise.Mne len ide o to,ze na tej vani som dala zalezat,aby som ju mala najlepsiu,ten smalt ma 3.5 mm a zaruka 30rocna. No este sme ju ani nepouzili a uz toto. A casom,aj ked to teraz nevidno,jednoducho ta glazura je aj ked len jemne,ale je narusena a ked ju budeme pouzivat,urcite sa to bude len zhorsovat,aj keby ze o 3 roky,kedy uz nebudem mat zaruku,co sa tyka prace od firmy,tak moze zltnut,byt este viac drsnejsia ,proste ako ked poznate tie stare smaltovane vane,ktore mal doma kazdy z nas kedysi a casom ste mali dno vane nepekne.
Odpovedať
@martasnv to je jasne....aj taky mikro piesok narobi po case s glazurou neplechu.
Odpovedať
ved to som hovorila aj ja,aj ked to teraz nie je viditelne,casom sa to isto prejavi. Aj keby som tu vanu po kazdom kupani cistila jemnymi pripravkami a utrela do sucha / ale povedzme si pravdu,kto z nas to robi? / samotna voda pocas kupania bude posobit,vodny kamen a pod. Sice nie som ziaden odbornik , a nechcela som sa s nimi hadat,ked ma presviedcali,ze ten smalt je hruby a nie je tam viditelna ryha,takze to nevadi... jednoducho tomu neverim.... a dalej,aj ked to zdokumentujeme,bude to uz tazke obhajovat po rokoch,ze to zaciatocne poskodenie vane dopomohlo k tomu,ze vana bude casom viac a viac nepekna. Vravim, som velmi ale ozaj velmi z toho nestastna a neviem co dalej.
Odpovedať
ja nechápem tých robotníkov!!! Nám poškriabal dlažbu ked špároval. Točil sa v tých topánkach na mieste jak blbec. Hovorím mu,že nech dáva pozor. On iba zamumlal,že to je taká kvalitná dlažba,že tej sa nič nestane. Nie že by si dal pod nohy dačo. Mali sme tam napodkladané kartony aj staré koberce....A teraz je problém aj ked s ostatnou prácou sme boli spokojní. Dala som si preplatiť pokazený dekor,ale so škriabancami som sa už nehandrkovala. Verím,že si nešťastná. Holt odborníci....a ešte ťa presvedčia,že sa nič nestalo....
Odpovedať
@staronova presvedcia preto, aby nemuseli za to cvakat a na druhej strane oni tam byvat nebudu...hold, takto sa u nas majstruje.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?