Riesenie zrkadla s osvetlenim

Zdravim. Uz dlhsiu dobu spekulujem, ako sa vysporiadat s osvetlenim zrkadla v kupelni. Pre lepsiu predstavu prikladam obrazok: http://imgur.com/0KVSxlx Vyhliadol som si toto zrkadlo so zabudovanym osvetlenim: https://www.siko.sk/kupelne/kupelnovy... Kabel na svetlo mam ale hore nad obkladom. Co s tym? Vrtat do obkladov sa asi neodporuca, ako inac by sa to dalo vyriesit? Natihanut tam kabel popod nejaku "peknu" listu? Alebo zabudnut na vstavane svetlo a radsej si kupit obycajne zrkadlo + svetlo nad to samostatne, aby to zakrilo kabel?
Odpovedať
@hapse2 posledne spomenute
Odpovedať
Newiem. Ale ja na tvojom mieste zhodim dole tu strednú obkladacku a tu elektriku tam dotiahnem. Nie to s tým moc práce. A potom každé ráno si budeš vysmiaty čistiť zuby :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@milan209 tozvie ci bude vysmiaty ja ked si cistim zuby rano, tak este spim a ked vecer si umyvam zuby tak uz spim :D viac menej teda a ziadne zrkadlo ma vtedy nezaujima :D
Odpovedať
@milan209 Co to obnasa? Vedel by si mi v skratke napisat postup?
Odpovedať
Ja by som to urobil takto nejak; Flexou malou s kotúčov na betón priemer max 125 by som vybrusil dookola fugovačku. Dole si podlozim nejaké kartóny aby som nepoškodil spodok tam co je umývadlo a okolie. Pekne majzlikom odbiť podľa potreby strednvesitú vrchnú obkladacku. Ak treba aj tu pod ňou. Vysekat drazku a dole dieru na krabicu. Hore ak nie je krabica tak takisto ju tam osadiť. Kábel dat do instalaterskej trubky. Potom zasadrovat. Do obkladačky urobiť dieru tam kde je krabica. Nalepiť na kleber. Hore nad obkladackami jemnou omietkou vyspravit. Nakoniec zafugovat. A hotovoooooooooooo. Teda ešte zavesiť a pripojiť zrkadlo. Robota na 3 hodiny. Cca.
Odpovedať
Kolko by nieco taketo stalo aj s montazou noveho zrkadla, skrinky pod umyvadlo, umyvadlo a nejaku tu bocnu skrinku?
Odpovedať
Zdravím, nečítala som všetky komentáre ale keby náhodou už sú aj také zrkadla /dotykové) ktoré už majú v sebe zabudované svetlo... len ťuktnete a je to :)
Odpovedať
@radulienka7 Aj taketo zrkadla vsak potrebuju elektrinu, ak sa nemylim?
Odpovedať
@hapse2 jaaaj :-D tak som asi nepochopila otazke :-D
Odpovedať
@radulienka7 farba vlasov?
Odpovedať
@radulienka7 Nevadi, snaha bola :-)
Odpovedať
@godfather si predstav ze bruneta
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@hapse2 Ak si sa už zaľúbil do zrkadla so zabudovaným osvetlením, tak si jednoducho obstaraj väčšie! :-) Také, aby siahalo až po vrch obkladu a tam to už zvládneš. Treba kuknúť aj do Ikey, MM apod. Nie všetko, čo je v MM je šmejd alebo gýč. ;-) Mne osobne sa tam dokonca žiada väčšie zrkadlo - a bez toho masívneho rámu (osvetliť zrkadlo možno aj inak).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?