Riešenie WC a bidetu v malej miestnosti

zdravim, v malickej miestnosti (vid obrazok) by som chcel zavesne WCko, zavesny bidet a rohove umyvadlo asi tak ako je znazornene. za WCkom mam vynechany priestor na "predstenovy system", kdezto pre bidet nie. rozmyslam ako to poriesit a ci tam bude dost miesta pretoze obycajny kombi zachod manzelka neschvaluje. :/ nejaky napad? vdaka
Odpovedať
1
2
nebolo by vhodnejsie popremyslat nad alternativou, ze wc a bidet v jednom? Lebo je tam pomerne malo priestoru a natlacit tam aj bidet aj wc podla mna moc fajn nebude :-)
Odpovedať
nechcel som, ale asi bude najlepsie riesenie ...:)
Odpovedať
@fanatiko skús presvedčiť ženu aspoň na ten kombinovaný, budete to mať tak jednoznačne lepšie ako sa tlačiť a zbytočne tam mať zvlášť bidet!
Odpovedať
Profilova fotka
@fanatiko Asi ano, ide hlavne o to, ze ucel to splni a usetrite kopu miesta
Odpovedať
@fanatiko Bidet ti zbytočne zaberie miesto. To umyvadlo faj bližšie k wc a namontuj naň bidetovu bateriu so sprškou.
Odpovedať
Ked tak daj sprsku, ale kombi ako verzia 2in1 nato pozor ked chces kvalitne tak to si riadne zaplatis, co je strasne drahe a cenovo dostupne zodpovedaju pochybnej kvalite. Takze bidet samostatne plnohodnotny a tiez samostat wc je najlepsie riesenie. Nevies to zamenit ?ze do zadnej casti by isiel bidet / ktory pouzivas zriedkavejsie a v prednej by si mal geberit ? tak by to bolo praktickejsie .
Odpovedať
@emyly2 Ja mam Hansgrohe a stala 90€ To je podľa teba strašne drahé?
Odpovedať
@fanatiko my sme do maleho zachodu dali sprskovu bateriu.
Odpovedať
@ruren neviem presne ktory typ od nich mas, a tiez neviem v akej kvalite. Z mnohych nezavislych zdrojov viem, ze ak chces poriadny, kvalitny 2in1 system tak to je proste drahe, resp. o dost vyssia cenova relacia.
Odpovedať
@emyly2 Opravujem stála 130€ a mám túto.
Odpovedať
Ja som kúpil Creavit RIM-OFF závesné WC+bidet 2v1. Zatiaľ ho ešte nemám namontovaný, tak nemôžem hodnotiť. Ale chcel som sa vyhnúť samostatnému bidetu a nepáči sa mi ani riešenie visiacej sprsky pri mise.
Odpovedať
Profilova fotka
@fanatiko moja sestra aj rodicia maju uz dhsie klasicke WC a bidetove sedatko. Nedaju na to dopustit. Je to super, ma to kopec funkcii plus sa to samo sanituje. Tiez nad tym do jedneho WC uvazujem. Musis tam mat privod vody a elektriku...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Aj ja by som išla do kombinácie WC+bidet v jednom. Tým pádom by umývadlo nemuselo byť v rohu, resp. mohlo by byť väčšie. A miestnosť by nepôsobila tak stiesnene.
Odpovedať
@raphael42 Mimochodom aby si ďalej netáral,spŕška ti nevisí pri myse, ale pri umývadle.
Odpovedať
@ruren motas dve veci. Kombi 2v1 je WC+Bidet, nie WC a sprchovacia bidetova hlavica z umyvadlovej baterie... @emyly2 pise o drahom systeme WC+Bidet. Cize kombi, cize 2v1. Ty pises o normalnom WC a baterii so sprchovacou bidetovou hlavicou....
Odpovedať
@ruren bidetova sprska moze byt riesena ako umyvadlova bateria ale moze samostatne visiet ´vedla misy a misa je s makkym i ;-)
Odpovedať
Mam uz 6.rok z wcbidet.eu , ziaden problem a cena super. Funkciu plni na 100%, Tu trysku treba spravne nasmerovat - zpredu trysky je taka gulicka, da sa nou hybat. A ruky mas volne, nie ako so sprskou.
Odpovedať
Je rozdiel mat sprsku a rozdiel bidet s wc :-) Kazdy sa rozhoduje v tomto podla toho na co je zvyknuty, co je mu blizsie poznam ludi, co na sprsku nedaju dopustit, ale ja osobne nie som jej zastancom :-)
Odpovedať
@megdesign Ja od začiatku píšem o umývadlovéj batérií so sprchovacou bidetovou hlavicou a keď tu niekto myslí na niečo iné, tak nech napíše bidetové sedátko a nie 2v1. Dokonca 2in1, aby bola cool. 2v1 je aj batéria so spŕškou.
Odpovedať
@zita19 To asi ťažko sa nájde taký somár, čo si spŕšku od batérie zavesí za hajzel. A to je jedno či tam bude mať misu s mäkkým alebo tvrdým i. Teplotu vody si potrebuješ naštelovať a nebudeš sa naťahovať jednou rukou nad hajzel a druhou nad umývadlo.
Odpovedať
@ruren ZA? Kde ja spominam ZA? Zas vymyslas zbytocne konstrukcie... Ale teda vypluvnut fantazmagoriu, ze sa bidetova sprska namontuje ku podomietkovemu splachovacu... =-) toto by z mojej hlavy nevypadlo... Bidetova sprska, aj podomietkova, sa montuje vedla misy, tak aby bola pohodne dostupna.
Odpovedať
@ruren Veď normálne dáš vedľa WC na stenu ventil alebo sprchovú podomietkovú batériu a držiak na spŕšku. Na to tvoje riešenie so sprchou zapojenou pod umývadlo musí byť umývadlo blízko WC, čo funguje iba pri malej miestnosti. Ale celkovo mi príde bidetová sprcha nešikovná. Nehovor, že z nej nekvapká alebo občas nestrekneš mimo misu.
Odpovedať
ja som jednoznacne za moznost dva v jednom. Uz len v tom projekte, pri tom nakrese je jasne, ze tam bude malicko miesta a co viem, tak v takomto priestore to vie potrapit :-)
Odpovedať
@raphael42 Tvoje WC je ako štadión? Bavime sa o miestnosti cca. 1,5 m2
Odpovedať
@zita19 Podľa tvojich reči sa mi zdá, že ty si bidetovú sprchu ešte nevidela. Okrem tej na obrázku.
Odpovedať
Keď vám niektorým nedochádza, tak bavíme sa o záchode a nie o sprchovom kúte.
Odpovedať
2v1 je v pohode kombinacia. Mam aj original Geberit 2v1, a aj len sedatko 2v1, oboje su ok. Pre mna by samostatny bidet neprichadzal do uvahy, skusala som parkrat v hoteloch. Bez zachadzania do urcitych nie celkom prijemnych detailov, ktore su vsak rozhodujuce, zabera bidet zbytocne miesto, ide o zariadenie na cistenie navyse a myslim, ze pohodlim uz je davno prave toaletami alebo sedatkami 2v1 prekonane. @fanatiko Preco Tvoja zena nastoji na bidete? V com vidi vyhodu?
Odpovedať
@ruren staci, ze si ju videl ty
Odpovedať
@ruren http://www.kupelnesk.sk/sk/252421/e-s...
Odpovedať
pokiaľ je možnosť a wc sa robí nanovo ja som za 2in1,lebo je to pohodlnejšie,ja viem každý nemá hned naň treba si to pripraviť a časom ked bude koruniek navyše kúpiť,mala som možnosť vyskúšať spršku na dovolenke
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?