Renovácia plechovej smaltovanej vane

Profilova fotka
Ahojte všetci. Vie mi niekto poradiť ako obnoviť smalt na plechovej vani? Alebo poradiť niekoho v okolí KE? Mám ju dosť komplikovane zabudovanú a nemám chuť ju vybúravať aby som ju vymenil, lebo by som musel poškodiť aj obkladačky a také aké mám už teraz nezoženiem ( 20 rokov staré ). Do úplnej rekonštrukcie kúpelne nechcem ísť len kvôli vani, kúpeľka mi zatiaľ vyhovuje taká aká je len tá vaňa je "biedna". Vďaka za pomoc.
Odpovedať
@pegyno1 ja som nastriekal vaňu polyuretánovou farbou a už asi 8my rok je to ako prvý deň po zatvrdnutí. stálo ma to 5€ za kilo farby ... teda pokiaľ máš kompresor a striekaciu pištoľ je to veľmi úsporné a rýchle riešenie.
Odpovedať
Profilova fotka
@likvidator666 Vďaka za radu, asi sa do toho tiež dám svojpomocne. Už som si objednal farbu nejakú "RENOVU" aj s riedidlom: http://www.webareal.sk/farbydiskont/e.... Dúfam, že bude dobrá. Píšu, že sa dá nanášať aj štetcom, ale neviem si celkom dobre predstaviť ako by to vyzeralo natreté štetcom. Takže budem striekať.
Odpovedať
@pegyno1 v pohode, určite striekať a radšej pomenej s malým prekrytím a na viac krát aby tá farba nestekala, nebude to vyzerať pekne
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Zdravím Vás, Na stránke Prvej Školy o kúpeľniach som pre Vás pripravil video v ktorom uvidíte postup na renováciu. Svojpomocne - najlacnejšie :) Ak potrebujete akúkoľvek ďalšiu radu napíšte na môj mail.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?