Renovacia kupelne.

Dobry den.Ideme rekonstruovat staru kupelnu.Na vyrovnanie stien po osekani stareho obkladu nam odporucaju vyrovnat steny sadrokartonom.Ma niekto s tym skusenosti,nebudu sa robit plesne medzi sadrokartonom a murivom?
Odpovedať
@lorincpali Tie steny ti chcú vyrovnávať remeselníci? A aké je zdôvodnenie ich odporúčania? Ja ti odporúčam vyrovnať steny svojpomocne jadrovou omietkou (ak sú väčšie nerovnosti) a lepidlom doladiť. Ak si netrúfate na svojpomoc, tak to dajte vyrovnať remeselníkom, ale nie sadrokartónom. Vyrovnanie stien omietkou, lepidlom po nich jednoduchšie skontroluješ a nebudeš mať v stenách kúpeľne duté miesta a tvoje obavy sa rozplynú.
Odpovedať
Profilova fotka
@lorincpali ja som v mojej kupelny daval sadrokarton za sprchovaci kut a okolo rohovej vane.lepil som to na lepidlo (buchticky) a vyrovnal do vodovahy.po zaschnuti som natrel penetrackou a nalepil obklad.preslo uz 9rokou a doteraz ziaden problem.na strope mam tiez zeleny sadrokarton ale dal som aj odvetravanie..
Odpovedať
@lorincpali da sa to ak su moc krive, da sa to aj omietkou, sadrokarton je asi rychelsji pre bezneho cloveka a jednoduchsi, skuseny zrovna aj omietkou.. zavisi aj od toho co sa ide ako robit
Odpovedať
@sysell Presne to bude dôvod prečo bol navrhnutý SDK - je to určite jednoduchšie a rýchlejšie pri rekonštrukcii. Ale treba si odpovedať aj na otázku, či to bude kvalitnejšie riešenie.
Odpovedať
Dobry,nejaky kontakt na super partiu na prerabku jadra v Presove?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?