Rekonštrukcia kúpeľne

Ahoj, planujeme prerabku bytoveho jadra a rozhodujeme sa ako dispozicne vyriesit kupelnu. Teraz je to riesene oddelenou toaletou (prvy obrazok, vpravo hore sú vedenia plynu, odpadu vody), no chceli by sme kupelnu spojit s wc a toaletu presunut ako je na druhom obrazku. Je mozne prerobit pripojenie na odpad-wc takto? Rovnako by bolo nutne menit orientaciu plynomeru a merace vody, aby boli viditelne zo strany wc. Dakujem za rady.
Odpovedať
@dzup preco wc v kupelke? U mna by to nepreslo, aby som mal v byte WC neoddelene :-D Jedne dvere k WC mise, k pracke, k sprche, k umyvadlu. Vy ste doma iba dvaja?
Odpovedať
Zatial sme takto rozhodnuti, zda sa nam to priestrannejsie.
Odpovedať
@dzup ak ste dvaja (partneri), tak mozno. Ale ked viaceri, tak uz to nie je ono. Na potrebu sa clovek dostane jedine vtedy, ak niekto nie je v sprche, pri umyvadle, alebo pri pracke. Resp. ak bude niekto sediet na mise, tak druhy sa do kupelky nedostane. Neviem, ci mam ja zle zmyslanie v tejto veci, ale fakt nechapem ostatnych, ze maju jedno WC a aj to je capnute do kupelky. A co sa tyka priestrannosti, tak v kupelni nie je potrebne tancovat a netravi sa v nej dlhe hodiny ako v izbach.
Odpovedať
Zatial sme dvaja :-) . Doteraz sme byvali v dome, kde to takto bolo riesene. Je pravda, ze aj oddelene riesenie je priestranne - vid. obr.
Odpovedať
@dzup tak ano, bude priestrannejsia, ked das sprchovy kut. Ja by som bol urcite za oddelene WC (ak by malo byt iba jedno), ale je to na vas (partneroch), ako si to fungovanie v buducnosti predstavujete ;-)
Odpovedať
Ja som za kupelnu spolu s Wc,osvedcilo sa mi to ked som zila v podnajme v Londyne. tiez sme zacali prerabat pred par dnami.
Odpovedať
tiež by som si v byte nechala radšej oddelené wc, hlavne ak je viac ako dvoizbový. A ešte je celkom praktické spraviť WC, tak aby sa tam mestilo aj malé umývadielko a v kúpeľni by som si dala tiež radšej užšie dvojumývadlo ako jedno veľké a hlboké.
Odpovedať
Napad s umyvadlom wc sa nam paci, byt je 3-izbovy. Este sa spytam na vas nazor ohladom velkosti sprchovacieho kuta. Zvazujeme velkost 100x80 s vanickou a sprch. dverami.
Odpovedať
@dzup tiez preferujem oddelene wc od kupelne. :-) co sa tyka velkosto sprchy - 80 je podla mna malo. treba aspon 100x90.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?