Rekonstrukce koupelny - jak vyřešit

Může mi prosím někdo poradit ??chci vybourat vanu a dát místo ní sprchu,ale nemůžu přijít na řešení jakou sprch.zástěnu,protože stěna je dlouhá 1.75 cm,ale s oknem nad vanou. Od levé strany je 0,55 cm zeď,potom 0,95 okno a 0,25 cm zeď.Takže nejde řešit sprch.koutem .Pravá boční stěna bude měřit po vybourání příčky 2,70 cm a na levé straně je radiátor.Za dveřmi bude vestavná skříň (je tam plynová bomba z kuchyně a trubky od topení plus elektřina ke sporáku). Jsem v důchodu, takže finance také rozhodují.Návrh je fotka současného stavu. Děkuji moc
Odpovedať
Profilova fotka
@radibara ak by ste si namiesto vane dali vedla umyvadla len pevne bezpecnostne sklo napr 1 m dlhe, uchytene na stenu pri umyvadle a na druhej strane uchytene do stropu - sklo je nepohyblive, ostane Vam na vstup do takejto sprchovej zasteny cca 75 cm co by mohlo stacit... idealne podlahu zarovno s celou kupelnou a nechat vyspadovat, resp len nizku vanicku. Vola sa to walk in system a nie je to uzatvaratelny sprchovy kut, len jedno pevne sklo. Clovek tam len vojde, osprchuje sa a vyjde, nic neotvara. Ja to mam tak za dverami, ak si vsimnete. Tieto systemy robia kupelnove studia, ale kamoska si dala take bezpecnostne sklo osadit svojpomocne, takze sikovny murar vam vie takto kupelku upravit. Posielam foto:
Odpovedať
@bambula626 děkuji za inspiraci, máte to pěkné
Odpovedať
Profilova fotka
Vidis, mozno by to slo aj podla toho navrhu. Neda sa ti to tak nejak prisposobit? Vsetko by v podstate mohlo ostat len by si dorobila vedla dvier ten sprchac. Podla mna by sa ti to tam aj pekne zmestilo a nemuseli by ste ani nic burat. Vsak nepotrebujes mat nejak extra velky ten sprchac, ci?
Odpovedať
@silviajak1 děkuji za odpověď a asi to bude walk in místo dosavadní vany.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?