Rada -komoda vo wc s umyvadlom

Prosim Vas. Vymyslela som si do wc komodu ( vid.foto) ale pri skuske som o tom nebola uplne presvedcena. Prekaza mi to vizualne. Bud ju zrusit a dat iba nastenne umyvadielko ( co sa mi tiez moc nepaci) alebo zmebit min. umyvadlo za nejake symetricke ( vid.foto :) )..pripadne uvitam iny postreh, radu... Dakujem :)
Odpovedať
To by som tam nedaval,ruší to vizuálny dojem.Skús pozriet niečo hranaté so skrinkou. :-)
Odpovedať
@violaceus toto fakt vyzerá dosť zlé. Jednoznačne tam zvoľ niečo iné!!
Odpovedať
@robo28w ale toto sa nam do domu stylovo vobec nehodi...:/
Odpovedať
Umyvadlo treba z tej rady ako wcko a skrinku urobit presne pre to umyvadlo, ak sa neda kupit, tak vyrobit...
Odpovedať
@violaceus to umyvadlo je super, ta policka je super. Problem je ze tieto dve veci k sebe neladia. Takze bud si nechat umyvadlo a dat spravit neakemu stolarovy skrinku alebo si nechat policku a skusit k nej doladit umyvadlo ineho tvaru.
Odpovedať
Ja by som to malé umývadlo úplne zrušil, príde mi to zbytočné ak máte hneď vedľa kúpeľňu.
Odpovedať
ked uz chces zrovna tuto skrinku, tak tam daj uplne ine umyvadlo. Obycajna okruhla misa, co sa tvari ako lavot bude prijatelnejsia. Toto umyvadlo je tam ako past na oko https://v-kupelni.sk/stojankove-na-do... https://v-kupelni.sk/stojankove-na-do... https://v-kupelni.sk/stojankove-na-do... pre mna asi najlepsie tam ukaze presne toto https://v-kupelni.sk/stojankove-na-do...
Odpovedať
Dakujem pekne za vsetky rady, zatial som zrusila umyvadlo, s vratenim by v ikey nemal byt problem. A necham si to este premysliet, pohladam, popozeram na nete :)
Odpovedať
niekedy čím viac vymýšľame tým je to horšie, akože tá komoda alebo akoby som to mala nazvať sama o sebe nie je zlá, mne sa páči, len nie vo wc a nie pri takomto umývadle. Skús tam dať niečo čo je také viac "kúpeľňové" :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?