Prerabka odpadu

Profilova fotka
Prerabame kupelnu svojpomocne samozrejme. Tento vikend sme spravili odpad vsetko pekne funguje voda steka len ked na wc splachnem resp. vylejem vedro vody, kedze vodu este nemame pojazdnu tak pomalsiie odteka zachod a z vane z odpadu ide zvuk ako keby bublinky.... neviete mi poradit coto moze byt ?
Odpovedať
Dom, byt...? Najskôr niečo pripchaté.
Odpovedať
Profilova fotka
@tomasino Chýba odvzdušnenie. Ak sa spláchne WC, to veľké množstvo vody vytvorí podtlak v potrubí a preto že nemá odkiaľ prisávať vzduch, vysaje podtlakom vodu zo sifónu vo vani. To je ten bublavý zvuk, ktorý počuješ. Treba to riešiť, lebo inakšie Ti bude prenikať zápach z kanalizácie cez sifón do kúpelne.
Odpovedať
Profilova fotka
Ako sa to da poriesit??? Su na to nejako gulicky vpuste alebo co ???
Odpovedať
Profilova fotka
@tomasino Tu si pozri, ako sa to robí https://www.google.sk/search?q=odvetr...
Odpovedať
Profilova fotka
@tomasino https://www.empiria.sk/e-shop/Ventila... https://www.google.sk/search?q=wc+pri...
Odpovedať
Profilova fotka
Aha aha tak uz chapem preco to vznika a ten ventil treba tahat az na strechu??? Ja to mam totiz tak potahane ze v z kupelne od umyvadla ide 50 ka rura a 110 od wc dole do pivnice a v pivnici po strope cca 2.5metrova trasa vivedena do septiku... nedal by sa ten ventil umiestnit tam????
Odpovedať
Profilova fotka
Takto to je v pivnici
Odpovedať
@tomasino tu pisu o nejakej za sifonom http://www.oblibene.com/userdata/shop...
Odpovedať
@tomasino Ak namiesto tých troch 30º kolien dáš nazvsilo odbočku, tak použitím privzdušňovacej hlavice ako píše leonardom, ale 110, nie 40, sa problém vyrieši. A vrámci tej úpravy by som tie drôtiky vymenil za objímky, lebo za dva roky ti to môže celé spadnúť... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Aha aha jasnacka tak som aj myslel ze niekde tam vsunut tu hlavicu ved ked tam vznika podtlak malo by byt jedno kde je umiestnena, odkial bude nasavat vzduch....a toe drotiky to uz mam tam obimky to len po praci som to odfotil nech mam fotodokumentaciu :) dakujem velmi pekne za rady :) velmi ste mi pomohli, clovek sa uci ozdaj postupne :)
Odpovedať
Profilova fotka
Chlapi diky za rady klapku som nahodil namiesto toho srubenia na precistovanie a krasne vsetko ide :) aj dobre odteka zachod uz a vo vani ,,nebubla'' :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?