Prasknuté umyvadlo

Mám novú kupeľnu a teraz som zbadala že mi začalo praskať umyvadlo , nie sme si s manželom vedomi mechanického poškodenia , dali sme ho reklamovať , pridu sa na to pozriet , Je to taká vlasová prasklina miestami vidno akoby "dierky " v tej keramike. Neviem či sa nam to podari , určite nas budu podozrievať ,že sme ho praskli my, ma niekto skúsenosti s niečim podobným,? ďakujem za akékoľvek pripomienky .
Odpovedať
myslim ze to bude uzavrete ako mechanicke poskodenie. cize nie vinou predajcu/vyrobcu, kedze je u vas uz nejaky ten cas a bolo prevzate bez poskodenia, iny vplyv dokazat bude viacmenej nemozne, kedze na umyvadlo by nemali posobit ziadne ine vplyvy iba manipulacia s nim. no neviem asi som vas nepotesil.
Odpovedať
To praskanie mohlo vzniknut nespravnym ukotvenim, mozno je jedna zo skrutiek utiahnuta moc silno, s velkou pravdepodobnostou vam reklamaciu neuznaju, dajte si potom s novym umyvadlom doraz na montaz.
Odpovedať
Profilova fotka
@tamilenka Ak na praskline nieje vidieť povrchové poškodenie (priehlbinu z nárazu) nemuselo ísť Vaše poškodenie. Z najväčšou pravdepodobnosťou ide o neodbornú montáž, ak umývadlo prasklo až po nejakom čase. Prílišné utiahnutie montážnych skrutiek vytvorí tlak a niekedy stačí, že sa oň opriete a vytvorí sa prasklina... Pokiaľ ide o uznanie reklamácie, ak nešlo o výrobnú vadu, resp. bolo pri prebratí zo skladu ok, posúdia ju ako neuznanú. Môžete si však uplatniť reklamáciu u montážnika, ktorý umývadlo osádzal, ak je to možné.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?