Prasknutá vanička v sprchovacom kúte

Profilova fotka
Dobry den, praskla nám vanička v sprchovaciom kute. Da sa to opravit? alebo je to lepšie rovno vymeniť? Ake su Vaše skusenosti? Vopred ďakujem za odpovede.
Odpovedať
....fungujeme tak uz cca 5 mesiacov s prasknutov vanickou... pouzili sme "mamuta" a zatial to drzi....planujeme streknut pur penu pod vanicku (cez odtok vody - zevraj sa to da rozobrat) ale zatial pracujeme na stavbe a k tomuto sa nikdy nedostanem ....
Odpovedať
Profilova fotka
Škoda špekulovať.Lepšie vymeniť za plechovú.
Odpovedať
ahoj j nám sa to stalo, ale ešte v záruke. Vymenili nám za novú vaničku. ;-) Terza je všetko v poriadku. A povedali nám,že prvý krát z výroby dávajú lacnejšiu vaničku, mäkšiu Neviem či tomu veriť. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Vymenit. Investovat do plechovej, napr. Kaldewei. Nam praskla plastova na byte po cca 7 rokoch. Vymenit ju bola zabava kedze bola zalozena obkladom. No nastastie som mal odlozene dake obkladacky takze sa to dalo.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@adam_janka čo je o mamut prosím?Mám tento problém momentálne dva dni a potrebovala by som ho vyriešiť,kým ponožka nevydá na nový sprchový. ;-)
Odpovedať
http://www.denbraven.sk/ms-polymerne-... Ale isto to nevydrzi na trvalo, docasne to pomoze. @zuzubm
Odpovedať
Profilova fotka
@tomino9 Ďakujem
Odpovedať
tak vaničky v sprchovom kúte naozaj praskajú? naši plánujú prerobiť kúpelňu a práve by tam chceli dať sprchový kút s vaničkou. švagor im hovoril, aby vaničku nedávali, že praskajú. takže plechová je lepšia? ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@wien Plechová vás prežije.Laminát je na pár sezón.
Odpovedať
@antonmesaros nejak sa v tom nevyznám, priznám sa, že som to ešte vôbec nepozerala. to sa kupuje zvlášť sprchový kút a zvlášť vanička, či obe spolu ako komplet, či ako? :-N je dobrý výber aj v tých sprchových kútoch s plechovými vaničkami? nemáš nejaký tip na taký rohový v dobrej cene? aby našich dôchodcov neprekotilo z ceny, chápeš :-D ďakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Plechové vaničky do štvorca sú lacnejšie ,ako sklolamináty.Oblúkové sú drahšie.Najlepšie ich kupovať priamo zo sprchovou zástenou.Odporúčať môžem Estap.Treba sa vyhnúť PL produktom bývajú hrdzavé a z tenkého plechu. @wien napr tu http://www.vsetkoprekupelnu.sk/shop/c...
Odpovedať
ahoj neviem či by som tam použil mamuta ale ak je to akrylátová vanička tak tie sa dajú opraviť aj bez toho aby si ju demontovala ale ak je to ABS tak tie sa nedajú opraviť. vieš názov tej vaničky? poprípadne ti viem dať kontakt na kamaráta čo to chodieva opravovať ale nieje to lacná záležitosť. Ide aj o to koľko stála vanička či sa ti to oplatí . či ísť do plechovej alebo znovu do akrylátovej? sú aj iné možnosti bez vaničky,keramická,umelí kameň ... je to stále na tebe všetky majú svoje +- .
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte, mne praskla vanička z liateho mramoru a hladam možnosť opravy, kedže zaruky mi teraz skončila a i tak by sa vyhovorili nanespravne osadenie. Existuje nejaká možnosť opravy? ide o trhlinu v strede vaničky v dlžke 20 cm a hrubke asi 1mm, ako by sa trhala od klesajúcich krajov. ĎAkujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?