Práčka a sušička zvlášť alebo kombinovaná práčka so sušičkou?

Poradte mi čo je lepšie?Prať v práčke a potom to dať do sušičky alebo mať práčku čo má oboje?Počula som že sušička je dobrý spôsob na odstránenie chlpov z oblečenia.Za odpovede vopred ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
jednoznacne zvlast
Odpovedať
ešte tak 30 tém s touto otázkou založiť by bolo super. To je naozaj také ťažké prejsť fórum, kde sa toto riešilo veľakrát? Lenivosť je naozaj otrasná vlastnosť.
Odpovedať
Profilova fotka
veľakrát sa to už osvedčilo, že to, čo je moc univerzálne, je proste poriadne nanič. Práčka má prať a sušička sušiť a nebáť sa vybrať mokré prádlo z pračky, nikto sa z toho ešte neroztopil
Odpovedať
Jediné oddelené, tam má možnosť vybrať si podľa svojich nárokov A požiadaviek práčku aj susicku
Odpovedať
Zvlast
Odpovedať
Jednoznačne každú zvlášť, vlastná skúsenosť :-)
Odpovedať
Zvlast...mam to aj od predajcu... Na spolu vela reklamacii a kvalitou je ovela pozadu...
Odpovedať
Ja mám spolu, ale to len kôli miestu, zvlášť by sa nám totiž nezmestila. Sušička s práčkou má totiž pár nevýhod. Nemôžeš naraz vysušiť plný obsah práčky a má väčšiu spotrebu energie... Ale inak som s ňou maximálne spokojná... Takže ak nemáš miesto postačí aj spolu, ak miesto máš, daj si určite zvlášť...
Odpovedať
Spolu. Kúpila som si pračku so sušičkou ešte pred 15 rokmi. A vlani som si znova kúpila spolu so sušičkou. Lebo som s tým maximálne spokojná. Mám ariston perie a suší perfektne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?